Andriau.www.babilonas.net irgi raso Topo centras bet deja Topo technika o seip Topo technikoj dar geriau daug daugiau visko yra
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
pritariu... Kazkaip man taip pat teko nusivilti... Tikejausi kazko ispudingesnio... Sienos matosi dazytos, bet belekiek patioku palikta Kampai irgi ne kaip atrodo... I antra auksta uzkilus ir paziurejus i pagrindini iejima is viso vaizdelis ne kox... Kazkokie vamzdziai matosi, ventrinio iejimo virsus totaliai nebaigtas... Zodziu, truxta dar statybininku rankos ten... Tikrai Mega tik didesnis Molas
Comment
-
inz1K
Siaip ispudis gan neblogas tik nelabai patiko is sienu kysantys laidai , sienos kartonais uzkaltos , su ivairiausiais vamzdziais vaiksciojantys statybingai . Paprasciau nelabai spejo pabaigt . Dar kas nuvyle tai Cinamon ... Nu kazinau pradzioj filmo apverstas vaizdas , be garso , vietomis pradejo rodyt ant lubu , viduri filmo ijunge sviesas . Taciau aplinka , garso ir vaizdo kokybe paliko gan gera ispudi
Comment
-
Na jo, buvau ir aš, akvariumas tikrai didesnis tikrovėje atrodo, tik dar labai mažai žuvų, kai bus daugiau, bus liuks. O šiaip niekas toliau ir nenustebino, o Cinamon kiek mačiau dėl techninių kliūčių dirba ne pilnu tempu.
Aplamai nedabgtų dalykų pilna, manau galėjo dar savaite pakentėt ir pabaigt, o ne tokį pastatą pateikti vartotojams... Bet Senukam ant įvazidzio nusispjaut
Comment
-
Parašė DzipasNa jo, buvau ir aš, akvariumas tikrai didesnis tikrovėje atrodo, tik dar labai mažai žuvų, kai bus daugiau, bus liuks. O šiaip niekas toliau ir nenustebino, o Cinamon kiek mačiau dėl techninių kliūčių dirba ne pilnu tempu.
Aplamai nedabgtų dalykų pilna, manau galėjo dar savaite pakentėt ir pabaigt, o ne tokį pastatą pateikti vartotojams... Bet Senukam ant įvazidzio nusispjaut
Comment
-
Nu va ka tik grizau is Megos. As irgi tikejausi kazko ispudingesnio... Nors patiko didziule erdve prie akvariumo kur dabar scena stovi. Beje minejot, kad jau buvot kine... kokios mazdaug kainos?
Dar vienas dalykas, kam nors teko eisti pesciomis per ta viaduka? Tai tie viaduko saligatviai prilygsta bet kokiai ledo arenai Eiti neimanoma reikia ciuozti, maciau kaip keli zmones griuvo... As isivaizduoju kas butu, jei kokia bobute sugalvotu i Mega per viaduka nueiti...
Comment
-
Parašė DzipasO pelnas labai priklauso nuo įvaizdžio Kuo geresnis įvaizdis, tuo galima tikėtis geresnio pelno
Nesupraskit neteisingai, aš jų neteisinu, tiesiog yra kaip yra. Rakauskas tikrai ne dėl mūsų ankščiau atidarė, o dėl savo kišenės.
Beje, apie areną čia negali būti nė kalbos, jau dabar nusidriekusios keliadešimtmetrinės eilės Jotvingių gatvėje... Baisu pagalvoti, kad taip po mano langais bus kone kas vakarą
Comment
-
Galu gale atvere duris Mega centras, kelios nuotraukos is 02.12.2005
Pastaba!
Redagavau savo saita, pakeiciau nuotrauku buvimo direktorija, per nauja cia netalpinu, jei kas nemate, jos randasi cia:
Mega centras
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment