OT: Audriaus parasas tai tokia pati geda kaip ir plakatai vis dar kabantys kaune "ir kaune gyventi galima".
nemaza dalis kaunieciu jaucia kompleksa kad jie yra butent kaunieciai, nors man atrodo kad turetu didziuotis
OT: Audriaus parasas tai tokia pati geda kaip ir plakatai vis dar kabantys kaune "ir kaune gyventi galima".
nemaza dalis kaunieciu jaucia kompleksa kad jie yra butent kaunieciai, nors man atrodo kad turetu didziuotis
Is ko tu sprendi, kad dauguma kaunieciu jaucia kompleksa budami butent kaunieciais? Manau kaunieciai zymiai labiau didziajasi budami butent kaunieciais, negu vilnieciai didziuojasi budami butent vilnieciais, nes tu vilnieciu ten kaip ir nelabai daug tera - lenkai, rusai ir siaip is lietuvos pakrasciu privaziave, kuriuos suzavejo stikliniai monstrai beveik senamiescio centre
Arunai, su tokiais teiginiais( kaunieciams geda kad jie kaunieciai) truputi atsargiau svaistykis, nes gali prisivirti koses. Net neisivaizduoju is kur trauki tokias nesamones. Jei tau geda tai cia tavo bedos, o ne "nemaza dalis". Tikiuosi padarysi isvadas.
Arunai, su tokiais teiginiais( kaunieciams geda kad jie kaunieciai) truputi atsargiau svaistykis, nes gali prisivirti koses. Net neisivaizduoju is kur trauki tokias nesamones. Jei tau geda tai cia tavo bedos, o ne "nemaza dalis". Tikiuosi padarysi isvadas.
cia ka jau nuomones pareikst negalima ?
as manau kad pasakymai: "ir kaune gyventi galima" arba "kaunas tai miestas kuriame gyventi negeda" yra tiesiogine komplekso israiska.
o bijojimas sneket apie kompleksus (ar pernelyg audringa reakcija i juos) yra dar vienas ju irodymas
Tam Aqvariumui yra viskas ciki netikekit ka vienas pasake is pavydo Kaunui !
Pirmas dalykas as esu kaunietis ir nieko as nepavydziu, o info gavau is draugo tevo, kuris ten darbuojasi...
Ir dar Audrius viena pastaba tau, jei nezinai kas kaip ten vyxta, tai geriau nerasyk, jei ka, tai 7dieni buvo isdazyta tik puse megos, ten darbu dar per akis...
Pirmas dalykas as esu kaunietis ir nieko as nepavydziu, o info gavau is draugo tevo, kuris ten darbuojasi...
Ir dar Audrius viena pastaba tau, jei nezinai kas kaip ten vyxta, tai geriau nerasyk, jei ka, tai 7dieni buvo isdazyta tik puse megos, ten darbu dar per akis...
Jei tam Aqvariumui kas atsitiktu rasytu beveik visa spauda Pvz : Kauno diena , Lietuvos rytas , Delfis , Omni ir ttt per Google ieskojau panasaus dalyko neradau . O seip reiks nueit ir paklaust statybininku ar tu nemeluoji , nes netikiu kad spauda tyletu . Beje del tavo pateikimo dazymo tai vel apsimelavai ! Niekada negalima dazyti prekybos centru kai jau yra sukrauti maisto produktai ! Ka tu nezinojei kad dazu kvapas gali susigert i maista ?
Jei tam Aqvariumui kas atsitiktu rasytu beveik visa spauda Pvz : Kauno diena , Lietuvos rytas , Delfis , Omni ir ttt per Google ieskojau panasaus dalyko neradau . O seip reiks nueit ir paklaust statybininku ar tu nemeluoji , nes netikiu kad spauda tyletu .
Nebūk toks užtikrintas (ypač kai nieko nežinai). Spauda gali nesužinoti, jei vadovybė nusprendė šio dalyko neviešinti ir akvariumo reikalą sutvarkyti vėliau.
Seip, "Laikinoji sostine" siandien raso kad visi darbai atlikti ir liko tik prekes sudelioti, apie akvariuma raso, kad jau vandens pripilta, koralai sumontuoti ir druska ismaisyta. Tiksliai visko neatsimenu, per pietus kavinei kiek spejau straipsni akim permeciau.
Bet as pilnai tikiu, kad gali buti taip kaip Guciukas sako. Manau tiesa suzinosim tik per atidaryma..
O aš manau kad viskas Negi kiti operatoriai sutiks, kad jie nebūtų reklamuojami www.mega.lt ? Nemanau. Tad palyginus Mega operatorius, su Vilniaus Akropolio, tai pasidaro aišku, kad su laiku Rakauskas turės kažką mastyt, kad neatsitiktų kaip su Molu. Na kaip su Molu gal nebus, visgi turi Cinamon, boulingą, bei kelias parduotuves užtikrinanačias žmonių srautą.
Jei tiketume reklama, kuria Mega leidzia per radijo stotis, tai siame centre bus 130 parduotuviu ir 10 kaviniu bei restoranu
Comment