Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPrie ko cia uzdrausti, as nesakiau, kad tai nelegalu. As sakiau, kad tai yra neetiska. Ir esme mano klausime ar tai naudinga? Visi pinigus leidziantys megos klientai zino, kad yra toks akropolis ir ejo i mega ne del to, kad pamirso akropoliParašas :)
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO man pasamoneje puikiai isiraso pilkosios reklamos technologijos, todel kaskart pagalvojes apie akropoli dar bent metus kitus prisiminsiu sia reklama ir ten nevyksiu
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO kas cia idomaus? Jei pvz tu turi autoservisa ir as i tavo serviso aikstele su savo serviso reklama atlekciau Idomu kaip uzgiedotum...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąO kas cia idomaus? Jei pvz tu turi autoservisa ir as i tavo serviso aikstele su savo serviso reklama atlekciau Idomu kaip uzgiedotum...
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąTiesiog esi Megos darbuotojas arba jai prijaučiantis. Kodėl čia reiktų dangstytis?
Nuosirdziai prajuokinai
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąMašina su priekaba - pilkoji reklamos technologija Idomi teorema
Comment
-
/\ „Megos“ plėtra yra numatyta nepriklausomai nuo arenos. Jie, beje, planuoja įgyvendint ir tai, kas čia išdėstyta, ir areną turėt. Galima tai perskaityti ir „Megos“ internetiniame puslapyje. Nenustebčiau, jei investicijos į areną būtų įskaičiuotos į tuos 500 milijonų litų
Tačiau man nebesvarbu, daugiau nebepasisakysiu šia tema. Bent jau kol nebus priimtas prancūzų arenos variantas, o jei to nebus, nepasisakysiu šia tema daugiau išvis. Jei tikrai daugiau kauniečių pageidauja turėt skardos gabalą miesto pakrašty, jei nuoširdžiai tiki, kad tai Kaunui bus naudingiau, jei Kauno valdžia nenori skatinti investicijų miesto centre, kurį gaivinti, kaip ji pati sako, yra vienas iš prioritetinių tikslų, tuomet, ką gi, tebūnie Ne gi dabar plaukus rausies. Reiks pasveikint oponentus, tik ne Kauną, su pergale
Parašė Aš Rodyti pranešimą<...> daugiau nebepasisakysiu šia tema.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.03, 22:09.
Comment
-
Šių metų „Megos“ planuose - intensyvi plėtra. Ketinama išplėsti ir taip erdvią automobilių stovėjimo aikštelę, joje atsiras dar 500 papildomų vietų. Taip pat planuojama didinti prekybos vietų skaičių. „Megos“ nuomininkų paklausa žymiai lenkia prekybos vietų pasiūlą, tad norėdami patenkinti augančius poreikius įgyvendiname drąsius plėtros planus“, - sakė D.Kalina.
Po metų prekybinės paskirties patalpos padidės 30 tūkst. kvadratinių metrų. Taip pat bus plečiamos restoranų bei pramogų zonos. Lankytojams ir toliau bus siūloma įvairiausių akcijų, žaidimų ir teminių renginių.
„Mūsų planuose ir netrukus prasidėsianti verslo centro šalia „Megos“ statyba“, - pasakojo D. Kalina. Planuojama, kad verslo centras šalia prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ duris atvers ateinančių metų pradžioje. Jame verslininkams bus siūloma per 34 tūkst. kvadratinių metrų biurų ploto.
Comment
-
Parašė eXtuning Rodyti pranešimą
Kaip manot, ką mes ten išvysim?
Comment
-
Manau keli aukstaugiai, tiksliau ju cluster'is butu visai ne pro sali
beje, Megoj tikrai reiktu irengti koki nors sporto kluba. O dar geriau vandens atrakcionu parka! Juk jie taip stengiasi ta savo marinistine tema prastumti. Lankytojai po tokiu aktyviu pramogu su malonumu uzlektu i salia esanti prekybos centra, pavalgyti, apsipirkti. Nuostabus savaitgalis seimai.
Ir beje, visai nepanasu, jog Akropolis butu nukonkuraves Mega. Buvau per sventes ten apsilankes, tai net kine laisvu vietu nebuvo like
Comment
Comment