Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
Parašė MantazTa prasme, kalbėjau apie užrašus "Drinks", "Eats", "Diner" ir pan. Juk gyvename Lietuvoje ir pagrindinė kalba, kiek žinau, yra lietuviųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
na man išvis tik foto pamačius kažkoks Chinatown'as pasirodė na bet nepanašu nei į tai, nei į American style nei į dar ką spektaklio dekoracijos...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė liutass
Grazi ta Mega yra bet man jau pradeda nusibost tie prekybos centrai , kaskaip tas patc per ta pati Mega , Akropolis ir vel is naujo galetu kaska naujo sugalvotPaskutinis taisė Audrius_17; 2006.05.17, 01:50.:buksvx:
Comment
-
taip, man irgi jau pradeda tie prekybos centrai atsibost, sakau pats auginsiu kiaules, pjausiu, valgysiu ir vykdysiu naturinius mainus su kitais likimo broliais
Prekybos centrai blogis"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Kauno miesto dienos'2006
Gegužės 20 d. MEGA dovanoja kauniečiams ir miesto svečiams šventės "Kauno miesto dienos''2006" koncertą "Žvaigždžių lietus", kuris vyks prie prekybos ir laisvalaikio centro "MEGA". Nuo 12.00 val. Jūsų lauks žvaigždžių pasirodymai, įvairūs žaidimai ir konkursai!
Gegužės 20d. Vedėjas “Karlsonas” (Valentina Falkauskienė) ir “Astronomas MEGA” (Valdas Staniulis).
12.05 val. Grupė “Saulės vaikai”
12.40 val. Šokių grupė “Gijelė”.
12.55 val. Vaikų šou grupė “Redo”.
13.05 val. Karlsono diskoteka.
13.15 val. Vaikų grupė “Tu ir aš”.
13.40 val. Šokių grupė “Krislas”.
14.20 val. Grupė “Žiedūnės balsai”.
15.00 val. Grupė “16Hr.”
16.00 val. Grupė “Angelas”.
17.00 val. Grupė “NEO”.
18.00 val. Realybės šou “Dangus” dainininkų koncertas.
19.00 val. Koncerto pabaiga.
23.30 val. Fejerverkas
Maloniai laukiame Jūsų prekybos ir laisvalaikio centre MEGA!:buksvx:
Comment
-
kodel butent vasara spustys bus? protingi zmons atostogaudami isvaziuoja is miesto, ir jokiu budu nesistengia "atostogas kaime" paversti "atosotogomis megoje". Dabar kaip tik spustys turetu buti didesnes, bet tu spusciu kaip nera taip nera. Nuo to laiko, kai pastatyta mega, maciau vienintele rimtesne avarija ant sankryzos (kaunieciai supras ant kurios ). O vaziuoju pro ten kiekviena darbo diena, ryte vakare, piko metu
P.S bent as tokio greitkelio kaip Vilnius-Klaipeda nezinau. Kiek zinau yra greitkelis Kaunas-Klaipeda. Reiktu zenklus atidziau stebeti. Nors zinoma galiu ir klysti......
Comment
-
Parašė aMariuxP.S bent as tokio greitkelio kaip Vilnius-Klaipeda nezinau. Kiek zinau yra greitkelis Kaunas-Klaipeda. Reiktu zenklus atidziau stebeti. Nors zinoma galiu ir klysti......
Taip, kad galiu tave informuoti. kad ši magistralė eina ir į Vilnių. Nuo šiol galėsi žinoti,Paskutinis taisė Svecias; 2006.05.18, 13:04.Parašas :)
Comment
-
Vilnius - Kaunas nėra automagistralė, o tik kelias su skiriamaja juosta. Neviršykite leistino 110km/h greičio Na bet tai offtopicas.
Dėl būsimų kamščių prie Megos - pilnai tikėtina, kad vasaros sezono metu penktadienio ir sekmadienio vakarais važiuojantys į ir iš Megos kažkiek padidins sumaištį kuri ir šiaip būna šiauriniame Kauno apvažiavime. Kiek - gyvenimas parodys ...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomkishttp://www.mega.lt/index.php?fuseact...947a58771901b1
gal, kas ka nors placiau zinote?
Comment
Comment