Parašė Audrius_17
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.
Collapse
X
-
Parašė Audrius_17Mantaz nereiske kad tu Adminas tai gali izeidinet kitus vartotojus ! Neivienam forume manes niekas taip nejuodina kaip sitam , jau atsibodo uz tiesa varo meslu . Nesakau yra kas ir nuosirdzei bendrauje .Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazAš tau tai pasakiau ne kaip adminas, o kaip forumo dalyvis ir tu to tiesiog nusipelnei. Beje, manau, dauguma čia esančių mano pasisakymui pritartų.
Na bet ka as ne tiesa pasakiau ? Oaze kazin ar dar isilaikytu nekalbant vien apie tai koks dabar Oazes aptarnavimo lygis . Susirauke apsauginei ir nemoksos padavejos . Uzisakai kasko kad atnestu tai is to saraso atnesa tik puse ka uzsisakai .:buksvx:
Comment
-
Parašė Audrius_17Na bet ka as ne tiesa pasakiau ? Oaze kazin ar dar isilaikytu nekalbant vien apie tai koks dabar Oazes aptarnavimo lygis . Susirauke apsauginei ir nemoksos padavejos . Uzisakai kasko kad atnestu tai is to saraso atnesa tik puse ka uzsisakai .
Comment
-
Nemanau, kad mega staytų baseinus, nes oazė tokius jau turi Dėl dažasvydžio gal ir neboga idėja. Reikia kažko, ko nėra pilna and kiekvieno kampo (pūlai, boulingai..). Tik nelabai sugalvoju, kas tai turėtų būti
Dar vienas pastebėjimas. Teko girdėti, kad pvz mažojoje "IKI" (esančioje prieš viaduką) prekyba pastačius megą pagyvėjo, nes grįžtantys iš megos žmonės eina apsipirkti į ją, nenorėdami laukti ilgose rimi kasų eilėse
Comment
-
Parašė Audrius_172.As pilnametisWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė Audrius_17Mantaz nereiske kad tu Adminas tai gali izeidinet kitus vartotojus ! Neivienam forume manes niekas taip nejuodina kaip sitam , jau atsibodo uz tiesa varo meslu . Nesakau yra kas ir nuosirdzei bendrauje .
Comment
-
Turi nulį. Nulį 'jie' ir duoda.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė Audrius_17Gal kas galit pasakyt kas yra tas Įvertis jau turiu surinkes du + ka jie duoda ?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė eXtuningSutinku su kaunaz. Jis gal ir keistokas (Audrius_17) IMHO, bet matosi kad nepiktybinis.
Imho jau geriau bendraut su Audrium, negu su daliviu kuris turi teigiama iverti ir raso apie Kauna:Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment