Įgyvendinant du projekto etapus bus sukurta maždaug 120 000 kv.m. komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 3500 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. Pirmojo etapo metu pastatytas 72 000 kv.m. prekybos ir laisvalaikio centras, kuriame 60 000 kv.m. apima prekybos plotas ir 10 000 kv.m. pramogų kompleksas bei 2500 vietu automobilių stovėjimo aikštelė....
Ko Jūsų manymu labiausiai trūksta Megos pramogų zonoje:
1. Sporto klubo
15%
2. Sporto baro
5%
3. Naktinio klubo
45%
4. Dažasvydžio
35%
visgi apie pletra dar galvoja tikrai tik ar viena is siu objektu ketina irengti antrajame etape ar dar dabar kur patalpinti. Tik va nezinau ar dar kur yra laisvu vietu
na nzn, dazasvydziui man ir legionas tinka o naktinis klubas miesto pakrastyje man gan patraukli ideja su viltim, kad maziau gatvinio jaunimo rinksis bet...
na nzn, dazasvydziui man ir legionas tinka o naktinis klubas miesto pakrastyje man gan patraukli ideja su viltim, kad maziau gatvinio jaunimo rinksis bet...
Oaze mane jau ne karta yra nuvylus praeita 6adieni sventem kursiokes gimtadieni silainiuose ir sakom gal i kluba koki po 12 nuvarysim, bet pamate oazes programa apsigalvojom 6adieni nakti daryt Sipaviciaus programa.. idomu ar daug liaudies susirinko. Sipaviciaus publika nebe ta, kuri i naktinius klubus vaiksto
Deja teks nuvilti, ten kaiptik tokio gatvinio jaunimo susibūrimo vieta.. :/
Deja teks nuvilti, ten kaiptik tokio gatvinio jaunimo susibūrimo vieta.. :/
deja su situo turiu sutikti bet turiu vilti, kad jie isvyksta namo su paskutiniu autobusu o siaip tai kraupus vaizdas... cia su draugeliu buvom apsipirkt neseniai, tai isseinant vidury sales 15iniai pacukai santykius aiskinos prie duru vel tokiu snargliu buriai kaskart
Mega ziuriu su laiku pasidarys Oazes konkurente . Na jei padarytu dar baseinus ir naktini kluba tada Oazej viskas I je eitu tik tie kam ji arciau ar kas neturi susisiekimo patogaus su Mega
Comment