Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

PPC „Mega“ ir gretimų teritorijų plėtra Vytėnuose / Islandijos pl.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė farbrom
    Nenori eit pamokų ruošt?
    ..Arba..
    Bėgt į parduotuvę..
    Ką jau man daryt aš pats nuspręsiu. Nemėgstu konfliktų, bet tu pats jį darai

Comment

Cia nekonfliktu forumas o diskusije apie Mega taip kad baikit daryt nesamones ir diskutuokit normalei !
      :buksvx:

Comment

Vilniuj praplėtė Akropolį ir nusėdo sau ramiai tema.
        Čia turbūt apie Megą, kiekvieną pirstelėjimą, metus virs ginčai , kol kauniečiai atsisotins supermarketais.

Comment

Parašė farbrom
          Nenori eit pamokų ruošt?
          ..Arba..
          Bėgt į parduotuvę..
          as nesuprantu - ka pavydas viena vieta grauzia ar kokios problemos? Kam kas patinka tas apie ta ir diskituoja. O gal reiktu pries rasant post'a parasyti ponuliui farbrom pm ir paklausti jo "didziai gerbiamos" nuomones apie savo busima post'a?

P.S tas farbrom eilerastukas apie miesta ir lygumas "labai graziai" rimuojasi Ir dar copyright

Comment

Musu visu komentarai virsta Delfiu ziuriu

Comment

Parašė Audrius_17
              Musu visu komentarai virsta Delfiu ziuriu
              nepyk, bet tavo paties komentarai mazai skirias nuo delfio lygio. rasai daug, neparasai nieko.

velnias, vel pradesiu gincus :/

Comment

MAno info yra super

Comment

Parašė aMariux
                  as nesuprantu - ka pavydas viena vieta grauzia ar kokios problemos? Kam kas patinka tas apie ta ir diskituoja. O gal reiktu pries rasant post'a parasyti ponuliui farbrom pm ir paklausti jo "didziai gerbiamos" nuomones apie savo busima post'a?

P.S tas farbrom eilerastukas apie miesta ir lygumas "labai graziai" rimuojasi Ir dar copyright
                  Jo pavydas. Sedžiu gudžiam kaime, tai neturim parduotuvių žvilgančiom vitrinom. Naktį išėjęs į kiemą skaičiuoju žvaigždes ir svajoju aplankyt "Akropolį" ar "Megą".

Kopiraitas kad nieks nenuvogtų.

Comment

Ką noriu ta kalbu, ir nei tu, nei kas nors kitas man to neuždraus. Demokratija.O ką gal reiktu pries rasant post'a parasyti ponuliui inz1k=aMariux pm ir paklausti jo "didziai gerbiamos" nuomones apie savo busima post'a?

Comment

/

Jei taip jau garsiai prakalbai apie demokratiją, tai turėtum gerbti kitų nuomonę, o ne šaipytis iš jos

Comment

Mega ir demokratija tai du skirtingi dalykai tad apie demokratija diskutuokit demokratijos forume !

Comment

Comment

Comment

Hahaha Del to ir reikalingas Audrius_17 forume - prajuokina!

Comment

Parašė TKO
                                Hahaha Del to ir reikalingas Audrius_17 forume - prajuokina!
                                Kiekviename forume savas liurbis atsiranda Nenusileiskit kiti iki jo lygio.
                                Kaunas yra Kaunas

Comment

Parašė Vaidosius
                                  Kiekviename forume savas liurbis atsiranda Nenusileiskit kiti iki jo lygio.

Geras tas mano lygis

Comment

Tiems, kas neturi galimybiu uzsukti i Mega gal bus idomu susipazinti su jos isplanavimu: http://www.mega.lt/index.php?fuseaction=map.browse
                                    Tarp kitko, man keista kad jie po vienu stogu apgyvendino ir visokias elegantiskas aksesuaru parduotuveles ir toki statybiniu medziagu angara kaip senukai. Labai skirtingos prekes, skirtingos filosofijos, skirtingi zmones ten lankosi. Ta pati galiu pasakyti apie maisto prekiu parduotuviu prijungima prie prabangiu prekybos centru. Kokiai moterelei kuri vos galus suduria atejus nusipirkti kiefyro ko gero nemalonu ziureti i turtuoliu zmonas besirenkancias brangius kvepalus salone. O joms i ja. Bet cia ko gero ekonomika. Jei nebus maisto prekiu parduotuviu, tai nebus apyvartos. O jei ateina daug zmoniu, kad ir kefyro nusipirkti, tai po to vis tiek susigundo dar kur nors pinigeliu isleisti.

Comment

Na tokį priemiestinį gargarą kaip Mega vadinti „prabangiu“ PC man rodos truputį per drąsu
                                      It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Dzipas
                                        /Jei taip jau garsiai prakalbai apie demokratiją, tai turėtum gerbti kitų nuomonę, o ne šaipytis iš jos
                                        Na niekaip kitaip, kaip tik ironiškai negaliu žvelgt į parduotuvių garbinimą. Hedonizmas

Comment

Tas PHP planas man visai patinka

Comment

Working...
                                          X