Sutinku, kad bardakas. O tai savininkams labai patogu, ir jie jau žino aukštų skaičių. Manau, jog 9 ar 8 tokioje vietoje užsakovams būtų "per daug". Gal "apsiribos" septyniais?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Lietuvos“ viešbučio rekonstrukcija į gyvenamą namą Laisvės al.
Collapse
X
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąSutinku, kad bardakas. O tai savininkams labai patogu, ir jie jau žino aukštų skaičių. Manau, jog 9 ar 8 tokioje vietoje užsakovams būtų "per daug". Gal "apsiribos" septyniais?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
man objektas primena kažkokius Vyroko eksperimentus pačioje Kauno širdyje. Kažas lipdoma, prilipdoma, galutinis rezultatas visiškai neaiškus - taip juk negali būti! Reikės nueiti pas pažįstamą "Laikinosios sostinės" korespondentą, kad pasidomėtų, kokį čia "šedevrą" Vilijampolės pinigai Laisvėje renčia!... Neramu jau darosi..Paskutinis taisė Jeffas; 2006.10.02, 16:27.
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ nu bet tu ir naglas... tai ankščiau negalėjai nueiti?..
Nežinau, tik ar mano pažįstamas laikraštyje atsakingas už tokius statybinius klausimus...
Comment
-
dirba šiandien kranas kaip bitutė pakibęs ore jau ir iš laisvės pusės
įsmukau į kiemelį tokį, iš kurio atsivėrė nematytų vaizdų chebra mūrija irgi kaip bitutės
iš išorės, tik ne nuo paradinės
tai tiek šiam kartui. priėjus jau reikia užverst galvą (ta vieta paskutinėje nuotraukoje), kyla šis "gražuolis", o kas kyla ir toliau neaišku jeffai, gal jau pasidomėjai tuo?
Comment
-
Na tokiu atveju nieko geroMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimądaugiabutis laisvėje... ar ne per gerai...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnėra blogai, jei bus geros architektūros. Pats centre gyventi nenorėčiau, bet iš principo butai centre yra gerai, juo labiau, ten bus ir ofisai. Esmė - apdaila ir architektūra. Čia man labiausiai neramu. Per daug slepiama informacija.
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimądaugiabutis laisvėje... ar ne per gerai...
tipo 20 seimininku, bet ner kam tvarkyt, nes visi savi.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąna jau na jau, gyvenu Trakų gatvėje ir geresnės vietos gyventi Kaune sunkiai įsivaizduoju - iki Laisvės alėjos 2 minutės pėsčiomis, o pro miegamojo langus čiulba Vytauto parko paukščiukaiWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTrakų gatvė išskirtinė Kai aš dirbu centre (Laisvės al.) tai man tas centras taip atsibosta...
Kai dėl gyvenimo Laisvės prieigose tai sutinku - dideli kiemai, priparkuoti mašinų, nemažai dulkių, nedaug žalumos. Nebent, sakyčiau, išimtis yra Ožeškienės-Putvinskio gatvės rajonas, atsiremiantis į kalną
Beje, neseniai teko lankytis Žemutiniuose Šančiuose, tai ten nors ir labai daug kontrastų, bet vietelių perspektyvoje gerų yra (ypač link Panemunės).
Comment
Comment