/\ tikiuosi, kad ne 11-12...5-6 ten gi max galimas (tiksliai nzn, jei klystu, pataisykit), negi jau tokie butu vandalai, kad toki aukstaugi ten bandytu prastumt...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Lietuvos“ viešbučio rekonstrukcija į gyvenamą namą Laisvės al.
Collapse
X
-
prie didelių norų nieko nera neimanoma... o del aukštingumų argumento, tai lietuvoj visi argumentai yra tam kad juos laužyti... be to per plyšį matosi vienas pastatas "riboto aukštingumo"... tik nepagalvokit kad čia rimtai.. tiesiog keista kai tiek daug daroma be konkrečių projektų..
tikiuosi kad aš l. klystu manydamas kad ten kažkas rezgama ir bandoma kažką nedoro prastumti, ir net nesvarbu kiek ten bus aukštų. man dau svarbiau kas bus ir kaip tai atrodys... apie aukštus aš iš piršto išlaužiau, nors... jei tai daugiabutis, tai vienas daugiabutis kur ribotas aukštingumas prie bokštelio statomas...
Comment
-
nesąmonė man čia kažkokia su tuo projektu ar teisiškai galima taip slaptai? Juk gali įstatymu neatitikt projektas... o db pastatys ir tik tada galės prikišt...? Nemanau, kad griautų potoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
na va... vakar iš neoficialių šaltinių sužinojua, kad iškils stiklinis pastatas ir bus parduodamas ar nuomuojamas... deja tik tiekMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė TKOKiek aukstu, jei ne paslaptis?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė batista/\ nutai zinau, bet gal galeciau rast kur nors nuotrauku?
Comment
-
einu ten beveik kasdien pool'ą lošt tai va tik visai neseniai su kursiokais sugalvojom pakilt liftu iki 5a. gan gažūs vaizdai atsiveria reiktų vidury centro ką nors dar aukštesnio su apžvalgos aikštele baltosios gulbės nesiulykit...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMEReinu ten beveik kasdien pool'ą lošt tai va tik visai neseniai su kursiokais sugalvojom pakilt liftu iki 5a. gan gažūs vaizdai atsiveria reiktų vidury centro ką nors dar aukštesnio su apžvalgos aikštele baltosios gulbės nesiulykit...
Comment
Comment