Na,čia naujos temos kaip ir nereikia. Reikia ją tiesiog teisingai pervadinti, nes dabar nei šis nei tas. Dar nenugriovus "Respublikos" buvo pradėta "Magnum" statyba, tad abu procesai vyko greta. Dabar sukūrus naują temą apie verslo centro statybą reikia kažkiek postų paimti iš "Respublikos" griovimo, bet taip, kad nenukentėtų postai apimantys benykstantį pastatą.
Gerai būtų, kad temos pavadinimo koregavimą galėtų atlikti ne tik moderatorius, bet ir temą sukūręs asmuo, nes, pasirodo, moderatoriai čia taip toli, kad niekaip iki jų prisibelsti negalima...
bandau suprasti, ar kur dabar tuščia ir bus antras pastatas, dar kas duobę parkingui dar vieną, ar jau nebe?
Va čia ir man klausimas stojasi... Bandžiau fotkinti nuo "Akropolio" garažo, bet nelabai kas matosi. Nors...prieš kiek laiko statybvietėje stovėjo poliakalė (grąžtas), o dabar betonuoja perimetrą. Gal kasis žemyn? Jau labai maža požeminė auto aikštelė būtų...
2. Iš Kauno poliklinikos Mickevičiaus gatvėje ( beje, gerą vietą radau - niekada nelyja, nesninga, šilta ir niekam galvos neskauda, kad aš laiptinėje stoviu
3. Iš Spaustuvininkų gatvės galo
4. Iš prastai padarytos "Arkos" stovėjimo aikštelės
Užvakar, šeštadienį, kažkoks veiksmas vyko su bokštiniu kranu - ant viršaus vyrai visą dieną dirbo, Spaustuvininkų gatvėje stovėjo autokranas ir kažką kėlė. Kadangi tai buvo pavojinga vieta, arčiau nelindau. O šiandien, man rodosi, kranas daug aukštesnis. Vadinasi, vyko krano paaukštinimo darbai. Įdomu, kaip pavyko jau sumontuotą kraną paaukštinti?
Užvakar, šeštadienį, kažkoks veiksmas vyko su bokštiniu kranu - ant viršaus vyrai visą dieną dirbo, Spaustuvininkų gatvėje stovėjo autokranas ir kažką kėlė. Kadangi tai buvo pavojinga vieta, arčiau nelindau. O šiandien, man rodosi, kranas daug aukštesnis. Vadinasi, vyko krano paaukštinimo darbai. Įdomu, kaip pavyko jau sumontuotą kraną paaukštinti?
Tai dažna operacija. Ją galima pamatyt ir Youtube filmukuose.
Comment