Trijų mėnesių nugriauti turbūt neužteks
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąTrijų mėnesių nugriauti turbūt neužteks
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąKaro atveju matyt čia būtų buvęs vienas rimtesnių įtvirtinimų iškilusių virš žemės
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąo kaip tie ekskavatoriai leisis į žemesnius aukštus?
Comment
-
Per kažkur 3 dienas nusileido per 2 aukštus praktiškai, tik kyla klausimų dėl darbų saugos, nes kaip matosi antroje foto, tas gruzas tiesiog pilamas nuo stogo žemyn su kaušu ir šiaip viskas krenta per šonus, o juk netoli šaligatviai, mašinos važinėja, aišku kažkiek atitverta, bet saugiai neatrodo
Comment
-
Gruzas gruzu, bet kiek dulkių aplink. Rašė, kad visas laužas liftų šachtomis leidžiamas žemyn ir visa tai laistoma vandeniu. Bet stipriai griaunamos išorinės sienos ir dulkės gula ant Mickevičiaus gatvės. Atrodo lyg rūkas. Man tai nepatinka. Visuo tuo turėsiu kvėpuoti dar 3 - 4 mėnesius. Ir ne aš vienas...Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąGruzas gruzu, bet kiek dulkių aplink. Rašė, kad visas laužas liftų šachtomis leidžiamas žemyn ir visa tai laistoma vandeniu. Bet stipriai griaunamos išorinės sienos ir dulkės gula ant Mickevičiaus gatvės. Atrodo lyg rūkas. Man tai nepatinka. Visuo tuo turėsiu kvėpuoti dar 3 - 4 mėnesius. Ir ne aš vienas...
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąGruzas gruzu, bet kiek dulkių aplink. Rašė, kad visas laužas liftų šachtomis leidžiamas žemyn ir visa tai laistoma vandeniu. Bet stipriai griaunamos išorinės sienos ir dulkės gula ant Mickevičiaus gatvės. Atrodo lyg rūkas. Man tai nepatinka. Visuo tuo turėsiu kvėpuoti dar 3 - 4 mėnesius. Ir ne aš vienas...
Comment
-
Šiaip video apie progresą; paskelbtas savivaldybės puslapyje.
https://www.facebook.com/kaunosaviva...2064103853419/
Comment
Comment