Ok, aš "in" su savo sausio pabaiga, nors ir nežinomųjų begalė. Gegužė įmanoma tuo atveju jei fasadininkai dirbs tik su viena komanda ir naudodami tik vieną kraną, kas tokiam projektui kiek prasilenkia su logika pačio įgyvendinimo. Aplamai labai keista ir gan nuvilia matyti kone baigtą konstruktyvą ir renkamą tik apatinę dalį.
Tik primenu, kad sausis jau baigėsi....
Kitą priminimą rašysiu kovo 01d....
iš tikro įdomu, kad Kaune nėra jokio aukštingumo statant tokio masyvumo pastata pačiame senamiestyje.
Atėjai stipriai, tik su visiška netiesa:
Aukštingumas yra tai vietai (deja vos 42m)
Čia ne "pats senamiestis" ir net ne "senamiesčio pakraštys" ir net ne "prie senamiesčio".
Ne ūgis, o smūgis. Magnumui dedu daug daug pliusų. Vilnius šiaip turi daug gerų projektų, kas met aš turiu savo metų geriausius, tik niekad negalvojau, kad šių metų mano metų geriausias bus iš Kauno
Atrodo kad tikrai geras projektas, jei nebūtų tų auto aikštelių aplink pastatą būtų dar geriau. Karts nuo karto užmetu akį į Kauno projektus, nors Vilniuje yra keletas topinių projektų kurie lenkia visus kitus (ben jau Lietuvoje ir kartais Baltijos šalyse), bet daug yra vidutiniškų ar net š lygio, todėl susidariau įspūdį kad vidutiniškai bendras Kauno projektų lygis yra aukštesnis nei Vilniaus.
Comment