Pobaisis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPobaisis
- 2 patinka
Comment
-
Galvojau, kad man vaidenasi, kad iš fasado dingo taip žadėtos ir liaupsintos įstrižainės ir kreivi langai. Peržvelgiau naujausias vizualizacijas, pasirodo nuėjo pigesniu keliu ir kaip įprasta Lietuvoje išraiškingos formos tampa plokštumomis. Ačiū bent tiek, kad ta fasado dalis nebus didžiausia, viltis dedu į dvigubą fasadą su skaidriu stiklu. Bendrame vaizde turėtų atrodyti gana įspūdingai. Ypač kai pagalvoji, kas stovėjo prieš tai...
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąBet matai, yra nauja vizulkė, ir nė šurum burum... Taip visada, kai iš geresnio tampa paprastesnis...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kuri? Ta kur aukščiau tai jau nuo seno matyta vizualizacija (arba aš nepastebiu smulkaus kažkokio pakeitimo)
- 2 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąNaujoj vizualizacijoje pastatas šviesesnis gaunasi visumoj, tai gal geriau.
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
deda kad vėjas nepūstų interjerą renginėjant?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąAš irgi nesuprantu ką ten deda. Gal Missoni iš arčiau matė.
Comment
-
Elementarus pasiruošimas žiemai, kad būtų galimybė vykdyti vidaus darbus (inžinerinės sistemos, pertvaros ir pan.) iki fasadų įrengimo. Pagal esamą situaciją spėju, jog top aukštų fasadų įrengimas bus ne anksčiau kaip sausio mėnesį, nes vien pusė gruodžio iškrenta ir žiemą darbų našumas krenta.
Comment
-
Parašė Insane Rodyti pranešimąElementarus pasiruošimas žiemai, kad būtų galimybė vykdyti vidaus darbus (inžinerinės sistemos, pertvaros ir pan.) iki fasadų įrengimo. Pagal esamą situaciją spėju, jog top aukštų fasadų įrengimas bus ne anksčiau kaip sausio mėnesį, nes vien pusė gruodžio iškrenta ir žiemą darbų našumas krenta.
Comment
-
Parašė Jegermeister Rodyti pranešimą
Siųlau neįpareigojantį totalizatorių. Aš statau, kad visų fasadų pilnas "uždarymas" elementais (neliks jokių skylių) įvyks ne anksčiau kaip 2020 balandžio-gegužės mėnesį.
Comment
Comment