Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąVakar mačiau poliakalę ar kažką panašaus (neišmanau statybų srities) prie respublikos, panašu, kad statybų darbai prasidėjo.
Comment
-
"Respublikos" griuvimas užmigo, lygiai taip pat, kaip ir forumiečių fotkės. Grįžau į Kauną čia nebuvęs tik dvi savaites, o pasikeitimų tiek, kad atrodo nebuvau gal du mėnesius, o gal ir metus...
Šiandien fotografavau iš Spaustuvininkų gatvės, juolab iš čia geriausiai matosi "Magnum"-o gimimas. Šeštadienis, bet veiksmas vyksta - po duobę varinėja poliakalė, iš paskos rieda net dvi betonvežės ( kažkaip juokingai jas liaudyje vadina, pamiršau...)
Keliauju per Lietuvą
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąiš paskos rieda net dvi betonvežės ( kažkaip juokingai jas liaudyje vadina, pamiršau...)
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
iš paskos rieda net dvi betonvežės ( kažkaip juokingai jas liaudyje vadina, pamiršau...)
Ten viena kriaušė kuri tik atveža betoną, o kita siurblys-kriaušė. Siurblys gali pumpuoti betoną iš kitos mašinos ir tiekti į poliakalę, bet gali ir savo atsivežta betoną naudoti kol nėra mašinų. Taip kad toks derinys yra normalus įrenginejant polius.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąBent aš tai įžiūriu žemės grąžtą, o ne poliakalę. Beje, poliakalė liaudyje vadinta irgi įdomiai - dyzelbaba.
Comment
-
Antradienį oficialiai paskelbta: pačiame Kauno centre pradėtas statyti vienas didžiausių verslo centrų Lietuvoje – „Magnum“. Po 2 metų Naujamiestyje šio centro statybos bus baigtos. Nors šiuo metu projekto vietoje dar matyti nebaigtas griauti „Respublikos“ viešbutis, nuspręsta, kad senojo pastato griovimo darbai bus baigti jau statybų metu, kurios jau verda
Read more: http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/09/1...#ixzz4sSbzxtIm
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąJeigu Arka yra 7iu aukstu, tai didesnysis Magnum bokstas 12os (mazesnysis 8iu). 5 aukstu skirtumas, nemazai. Turetu issiskirt ir aiskiai matytis panoramoj.
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimą
Man ši Kauno vieta (Akropolis ir jo aplinka) architektūriškai (ir psichologiškai) yra "per sunki". Per didelio mąstelio. Kaunui ir šiai vietai konkrečiai. Numatomi pastatai (duok, Dieve, kad juos pastatytų) tik dar labiau šį svorį padidins. Mano akimis tinkamas šios vietos mastelis - Karmelitų bažnyčia.
Juokas ima kai 12 ir 8 aukštų pastatai "per dideli" Kaunui
Comment
-
Jūsų, "Gator" žinutės tikslas buvo pasijuokti iš kito žmogaus nuomuonės. Gal butų buvę geriau iš viso nieko nerašyti? Žmonės įpratę prie mažesnio tūrio pastatų, visas miestas toks, o jums svarbu tik, kad koks naujas madingas ir greit pasenstantis žaisliukas mieste atsirastų.
P.s. Nesakau, jog man jis per didelis atrodo.Paskutinis taisė googleLT; 2017.09.12, 20:28.
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimąJūsų, "Gator" žinutės tikslas buvo pasijuokti iš kito žmogaus nuomuonės. Gal butų buvę geriau iš viso nieko nerašyti? Žmonės įpratę prie mažesnio tūrio pastatų, visas miestas toks, o jums svarbu tik, kad koks naujas madingas ir greit pasenstantis žaisliukas mieste atsirastų.
P.s. Nesakau, jog man jis per didelis atrodo.
- 2 patinka
Comment
Comment