Šiandien (2017.04.07) fotografavau nuo Vytauto kalno. Bet nuotrauką galima pavadinti "Atrask sraigtasparnį"...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Jau rytoj bus atnaujinti „vaiduoklio“ griovimo darbai, bet stabdymų dar gali būti ne vienas
Skaityti daugiau: http://kaunas.kasvyksta.lt/2017/04/2...#ixzz4fNs8yxcU
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąNors šiandien (2017.05.14 ) technika nedirbo, bet statybvietę laistė
Comment
-
Nuo vakar dienos, kai buvo įkeltos nuotraukos, žinoma, niekas nepasikeitė. Vaiduoklis vis dar tebestovi. Noriu priminti, kad iš pradžių žadėjo šį pastatą nugriauti per 4 mėnesius. Dabar jau griovimo darbai tęsiasi 6-as mėnuo. Ir man taip atrodo, kad jie tęsis dar bent 2-3 mėnesius. Juk laukia pamatai
Comment
-
Parašė Naftalinas Rodyti pranešimąNuo vakar dienos, kai buvo įkeltos nuotraukos, žinoma, niekas nepasikeitė. Vaiduoklis vis dar tebestovi. Noriu priminti, kad iš pradžių žadėjo šį pastatą nugriauti per 4 mėnesius. Dabar jau griovimo darbai tęsiasi 6-as mėnuo. Ir man taip atrodo, kad jie tęsis dar bent 2-3 mėnesius. Juk laukia pamatai
Comment
-
Parašė JPeters Rodyti pranešimąManau įmonė pabandė apžiot daugiau nei geba atkąsti. Dar po to ten prašė kaimynai kažkiek ale padelst. Taip ir gavosi turbūt, na, bet nemanau, kad žiauriai blogai čia viskas, juda link galutinio tikslo. Neskubėdami, bet juda.
kad ir kaip ten bebūtų - pokyčiai į gerą ir, manau, visi laukiame šio kvartalo sutvarkymo.
Comment
-
Parašė Insane Rodyti pranešimąNesutikčiau su pačiu. N puslapių atgal ir aš sakiau ir šiaip, kas bent kiek yra susidūręs ar sekęs griovimo darbus suprato, kad tokio pastato griovimas per minėtus 4 (kažkur buvo net trys) mėnesius yra nerealus. Plytų ir surenkamo karkaso pastatus (g/b perdangos + g/b sienų plokštės) buvo realu, bet ne tokį monstrą, kurį griauti savo laiku buvo brangiau nei pritaikyti naudojimu.
kad ir kaip ten bebūtų - pokyčiai į gerą ir, manau, visi laukiame šio kvartalo sutvarkymo.
Comment
Comment