Parašė Mjso
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąIš kur dabar Britanika išlindo? Mano laikais ,,Lietuva" buvo...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąBritanika. Bet čia jau važiuojam į lankas.
Atvaizdas
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąTai kada jį spėjo pervadint? Ot naujiena sužinojau...
Comment
-
Parašė HamLet Rodyti pranešimąNorejau paklaust: Sitoj foto kas vyksta, su siuo pastatu? Cia reklama kabinama kazkokia?
Atvaizdas
Nuotrauka forumiecio "fredis".
Comment
-
Parašė Kestykas Rodyti pranešimąji visa reiktu apvynioti baltu audiniu, kad nesimatytu tokio baisuoklio monstro
Comment
-
Parašė Taduse Rodyti pranešimąTuo pačiu galėtų ir dalį Akropolio apvyniotiدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė Taduse Rodyti pranešimąTuo pačiu galėtų ir dalį Akropolio apvynioti
O šiaip, jei į temą kažką bandyt parašyt, tai man rodos ar ne šitoj temoj kažkas buvo įdėjęs seniau, uždengtą plakatais nebaigtą statyt namą. Puikiai atrodė. O kadangi žadėtoji renovacija taip ir neprasidėjo, tai kažką galvot vistiek reiks...
Magician postas http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=480Paskutinis taisė boo; 2010.11.03, 11:06.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąnėr apie ką kalbėt? Tai gal pusę Lietuvos suvyniojam? Kelius uždengiam,kad duobių nesimatytų, komiblokus suvyniojam, pakeliui tarp miestų trobeles griūvančias, žmones negražius suvyniojam...ir nieks jų nepastebės! O paskui žiūrėk pamatę visi pradės prekybos centrus vyniot - lenkai, ispanai, italai, skandinavai...
O šiaip, jei į temą kažką bandyt parašyt, tai man rodos ar ne šitoj temoj kažkas buvo įdėjęs seniau, uždengtą plakatais nebaigtą statyt namą. Puikiai atrodė. O kadangi žadėtoji renovacija taip ir neprasidėjo, tai kažką galvot vistiek reiks...
Magician postas http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=480You've got one life! Live it!
Comment
Comment