Nič nieko....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąDuokit man pinigų, prikelsiu Kęstučio g. monstrą, jis dar aukštesnis už Respubliką, vaikštau po jį ir įsivaizduoju, kaip ten viską įrengčiau O visko vinis būtų sky baras viršuje...
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąjei ziuri i kalejima, o ne i salia sedincia mergina, gal turi kazkokiu problemeliu?...
seip jau kauno centre tikrai yra i ka ziureti kurkas idomiau nei i kelejima, apie kuri toki esanti netoliese matyt zino is simto vos keli zmones...
viskas cia buvo juoko forma,bet kazkaip labai jau skaudziai sureagavai...
Keistas man tavo poziuris...Jei issinuomosiu kambari busimame Respublikos(Radisson SAS) viesbutyje,ir mano langai bus i kalejimo puse,o as tuo pasiskusiu,tai gal apkaltinsi kad as nesidomiu kambariu ir matyt man negerai kazkas ,kad ziuriu pro langa i miesto vaizdus??
Norejau visu tuo pasakyti kad tas kalejimas yra ne vietoje,aplink ji zadama statyti naujus objektus ir investuoti didziulius pinigus,todel manau savivaldybe,o gal ir dar aukstesne valdzia turetu susirupinti kaip ji perkelti i miesto pakrasti ar uzmiesti...tai tiek...
O kad su zemem nemaisytum pasakysiu kad myliu Kauna,tik norisi kad jis kaip imanoma grazetu ir eitu pirmyn...o ne dangstyti jo bedas matomas plika akimi
Comment
-
Kalėjimas toje vietoje yra nesusipratimasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment