Parašė cechas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Viešbučio "Respublika" griovimas ir "Magnum" statyba
Collapse
X
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąSuprantu. O kada zadat pradeti?
Comment
-
antitotalitarizmus
-
cecho architektams -
kaip suprantu esamą vidurinę dalį čia siūloma panaikinti, pragriauti? ir dar ydomu, ar tai elemetarus GB karkaso pastatas, kuris laikosi vien ant kolonų, o išorės sienos nelaikančios (nes fasadai renderyje nauji) ?
o gal čia šiaip, tiesiog 3D pamodeliavimas be įsipareigojimų?
Comment
-
Teisybe, bet pagal renderi susidaro vaizdas, kad dabartines Respublikos reikia puse isgriauti. O tai nebus itin lengva. Aisku as visai noreciau kad taip atrodytu kaip renderyje, bet esu realistas. Lengviau butu turbut nauja pastata pastatyti negu is Respublikos islankstyti sita stiklaini Jei darbu pradzia zadama uz 3-4 menesiu tai manau bus netrukus ir tikslesniu "pabraizymu"
Comment
-
Na vaizdas įspūdingas. Bet pritariu Edd, kad nereiktų to "tiltelio". Pamatęs paskutinę vizualizaciją kur matosi "kiauri" viduriai nusprendžiau, kad noriu tokį gražuolį matyti KM pr. Projektui duodu 9/10. -1 už tą "tiltelį" Bet kažkaip sunkiai įsivaizduojami tokie korpuso pakitimai Visgi monolitas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąispudingas renderis, ypac zalia spalva- Kauno spalva ir siaip grazi
O tas isgriovimas tai butu tikrai ispudingas, kazi ar rimtai cia planuoja taip ar tik siaip pradine ideja pabraize? Cechai?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąMan atrodo, kad visai realu būtų išgriauti vidų visiškai. Liktų dvi atskiros dalys. Ant viršaus pastačius du naujus aukštus ir jais sujungus gautųsi kažkas panašaus į tai kas yra vizualizacijose. Vienintelis dalykas tai langai man neįtikinamai atrodo (fasadai).Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąTikrai neišlaikys tos žalios spalvos. Na, gal ne tokią ryškią. Neprašykit argumentuoti, bet man taip šviečiaIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment