Nekliedėkit dėl pastato; sakyčiau tai vienas geriausiai įgyvendintų projektų nepriklausomoje Lietuvoje. Metalas yra gerai - būtent neatrodo visiškas šašas ir kaip eilinis stiklainis bei "įsipašo" kažkiek į smetoninį kontekstą (t.y. pats pastatas nerėžia akies "smetankos" apsuptyje).
Nekliedėkit dėl pastato; sakyčiau tai vienas geriausiai įgyvendintų projektų nepriklausomoje Lietuvoje. Metalas yra gerai - būtent neatrodo visiškas šašas ir kaip eilinis stiklainis bei "įsipašo" kažkiek į smetoninį kontekstą (t.y. pats pastatas nerėžia akies "smetankos" apsuptyje).
man tai negaliu, kaip širdį skauda dėl griūvančių naujamiesčio architektūros šedevrų, kodėl viskas daroma vardan stiklo, o nesistengiama dėl prestižo? man 100 kartų būtų "krūčiau" dirbti sutvarkytame sename pastate
nesakau, kad pastatas blogas, man irgi nieko, bet mano nuomone su "geriausiai įgyvendintu projektu nepriklausomoje lLetuvoje" truputi perlenkėt. Gal galetum pagristi, gal kaško būdamas neprofesionalas neįvertinu?
Na nežinau nežinau, bet be tų metalinių apdailų daug geriau atrodytų, nes jos čia visiškai netinka ir nesiderina, kaip kokie šašai pridėti
Pats "slovikas" (stiklainis) cia yra tarsi sasas tarp puikios architekturos. Tos apdailos siek tiek sumazina kontrasta. Bet statyt stiklines tarp smetoniniu pastatu yra ziauru
Pats "slovikas" (stiklainis) cia yra tarsi sasas tarp puikios architekturos. Tos apdailos siek tiek sumazina kontrasta. Bet statyt stiklines tarp smetoniniu pastatu yra ziauru
Sutinku, tokiu akvariumu centre nevertetu statyti. Bet ka jau padarysi, panasus stovi Kanto prie bokšto ir LA.
Bet as tai nesuprantu kas duoda leidimus statyt situs stiklainius. Kai koks rimtas projektas savo vietoje pasiulomas tai visokie "architektai" prisikabina prie nereiksmingu smulkmenu, o kai koks stiklainis centre tai be problemu. Ir dar - kada pagaliau architektai ir uzsakovai supras, kad akvariumai nera grazu. Cia buvo laikas kai akvariumai buvo nauja po sovietines sistemos ir visiem "oho", bet tie laikai gal jau praejo? Kodel kaip tik naujasx biuru (ir nebutinai) pastatas taip akvariumas. Dangoraiziai tai suprantama, bet keliu aukstu pastatai.. Na tikriausiai pigiausia akvariuma statyt?
Comment