Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujas savivaldybės pastatas prie Kauno pilies

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Biesas Rodyti pranešimą
    Pasigedau projekto pavadinimu "Bachūrų užeiga". Jis manau labiausiai atitiktų užsakovo ir rangovo interesus. Ar jūs vis galvojat, kad čia kas nors į miestiečių ar/ir ekspertų nuomonę atsižvelgs?
    Aš manau, kad šitas "konkursas" labiau skirtas pripratint liaudį prie minties, kad visos ten esančios erdvės bus užstatytos butais ir komercinėm patalpom.. O kokiais, tai geriausiai žino kompetentingi investuotojai, o ne liaudis
    bet kad mes to užstatymo ir laukiam? sakai lyg būtų blogas dalykas

Comment

Parašė Kauno Kaukas Rodyti pranešimą

bet kad mes to užstatymo ir laukiam? sakai lyg būtų blogas dalykas
      na aš labiau apie konceptą rašiau..

Comment

Dabar kai svarstomas Tramvajus Kaune, gal apsimokėtu Tramvajus ir kita VT eisma vesti pro planuoja pesčiūjių tiltą ir šią erdvę. Abėjoju, kad pastačius Kėdainių tiltą, P. Vileišio tilte magiškai sumažės eismas, kad būtu netrukdoma VT. Beto būtu arčiau VT prie pat Pilies ir arčiau senamiesčio, nes šiuo metu iki Rotušės reikia gan nemažai reikia nueti nuo pilies žiedo.

Comment

Na man tie Kalbantys akmenys nelabai, primena arabų architektūrą. Summit būtų pats tas.
          Kaunas yra Kaunas

Comment

Tokioje vietoje labiau tiktų muziejus, ar meno centras, o ne biurokratų lizdas.

Comment

Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
              Na man tie Kalbantys akmenys nelabai, primena arabų architektūrą.
              Va, va... Ir man kažkuo maurų Alhambrą primena

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                Nu. Asfaltuotos parkofkės tikrai alsuoja istorija, tiek siemkų ten prigliaudyta, tiek panų pabirbinta.
                Muštynių nepaminėjai

Comment

Working...
                X