"Panemunės socialinės vilos". Kareivinių g. Aplinkui pasivažinėjus pasimatė bendruomenė ir aplinka, kurioje aš tikrai nenorėčiau gyventi....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Kaune vietoj „Spindulio” spaustuvės – daugiabutis
http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=16668532
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąPanemunes SOCIALINES vilos...... Cia socialines turbut i kabutes reikia idet???? O gal galit kazka daugiau apie projekta papasakot??? Kazkaip negirdetas atrodo..... O gal praleidau kazka??????You've got one life! Live it!
Comment
-
Jei tiksliau - zmonems, kurie yra iskeldinami is buvusiems savininkams grazintinu pastatu.
Parašė fredis Rodyti pranešimąĮ kabutes aš ir įdėjau Tie namai statomi socialiai remtiniems žmonėms apgyvendinti.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąĮ kabutes aš ir įdėjau Tie namai statomi socialiai remtiniems žmonėms apgyvendinti.
Tiesa Panemune man kazkos kontrastu rajonas.... Cia ir socialinius ir prabangius butus stato........
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąKaune vietoj „Spindulio” spaustuvės – daugiabutis
http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=16668532
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątu manai, kad mes atskirsim, kuri čia vieta?
Comment
-
koks normalus pavadinimas nerandu per google. vis meta i vaidoto vilas nors nepanasu i jas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ su laiku ta kaimynystė pasikeis
TO Vaidosius
O ka reiskia ekonomine ir neekonomine klase KAUNE?????? Jei galima ir pvz...
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąAs taip pat manau
TO Vaidosius
O ka reiskia ekonomine ir neekonomine klase KAUNE?????? Jei galima ir pvz...
Neekonominė - patraukliose ar prestižinėse vietose parduodami būstai, kurių statybai naudojamos geresnės medžiagos(Šebos namai Santakoje, Bokštas...).Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė matroskinas9 Rodyti pranešimąturbut pigiau statyti nauja nei daryti kaip iki shiol t.y. pirkti socialinius senos statybos butus.
koks normalus pavadinimas nerandu per google. vis meta i vaidoto vilas nors nepanasu i jas.
Bet vieta jų tai tikrai nekokia. Aš kalbu apie kaimynystę, tikrai nesinorėtų gyventi naujame, nors ir labai kokybiškame, viduryje "geto" (kaimynai geriantys ir t.t...).You've got one life! Live it!
Comment
Comment