gaila kad toks atrodo is paziuros neblogas namukas stoves baisiam rajone. ta vieta juk tragiska. apsupta apgriuvusiu bendrabuciu. vietiniai gyventojai toli grazu nepasizymi dideliu geranoriskumu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąPastatytas bokštinis kranas už PC "Savas". Tikriausiai ten statomas šis namas - www.svprojektai.lt.
Comment
-
Korio namas
Projekto charakteristika
Sklypo plotas – 0,48 ha
Aukštų skaičius – 9a.
Namų skaičius – 2
Butų skaičius – 142
Bendras butų plotas – 8552 kv.m.
Atskirų butų plotai – nuo 43 kv.m. iki 87 kv.m.
http://www.wellman.lt/lt/projectstat...=1631&nid=1595
Comment
-
O man visai patinka, nes fasaduose daug stiklo, turetu buti daug sviesos ir atrodo bus racionaliai suplanuoti. Nors jeigu jie stovetu atskirai ir butu sukurtas kazkoks gamtinis reljefas, pagal kuri tokie namukai butu isdestyti ne perimetriniu uzstatymu, o kap nors laisvai, bendras kvartalo vaizdas butu labai geras.
Comment
-
inz1K
-
bendras kvartalo vaizdas turetu buti toks:
daugiau info -> http://www.grivila.lt/liepu_gyvenviete.php
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąbaisu, atrodo kaip tikras lageris... Dienos šviesą tikriausiai matys tik 1, 2, 3, 9, 12 ir 17 namelių gyventojai...
Is daugiabuciu man is tikruju pats baisiausias yra sitas, realybeje atrodantis dar baisiau:
Comment
-
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąO man jis suteikia galingumo įspūdi. Tokia, kad ir brutali architektūra puikiai įsipaišo į bendrą Savanorių prospekto vaizdą.
Comment
-
Savanoriu pr. apskritai - gatve be veido: stiklines dezes, medines trobos, istoristiniai murai ir kitoks pliuralizmas. Kur nors Londone stiliu ir masteliu maisymas mane zavi, nes istoriniai pastatatai restauruojami, o naujos statybos pastatu kokybe ir meniniai/funkciniai sprendimai nei is tolo negali lygintis su Kaunu. Gal vienintelis grazus pastatas Savanoriu prospekte (is naujesniu) SEB Vilniaus banko, ir siaip visas tas kompleksas atrodo pavykes.
Comment
Comment