Vienas yra tiesiog viduržemio viešbutis ant sovietinės parduotuvės, kitas - puikus postmodernizmo pavyzdys, parodantis visą architektūros stiliaus bjaurumą.
Vienas yra tiesiog viduržemio viešbutis ant sovietinės parduotuvės, kitas - puikus postmodernizmo pavyzdys, parodantis visą architektūros stiliaus bjaurumą.
Nemanau, kad zikuratas postmodernizmas, labiau š...nas internacionalinio stiliaus išpildymas.
Šančiuose pajudėjusios dangoraižių statybos vienus piktina, kitus – džiugina
Skaityti daugiau: [URL="https://kauno.diena.lt/naujienos/kaunas/miesto-pulsas/sanciuose-pajudejusios-dangoraiziu-statybos-vienus-piktina-kitus-dziugina-1013568"]https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...iugina-1013568
Čia man vienam atrodo, lyg čia pusė straipsnio yra/nukirpta?..
Žemės sklypas prie geležinkelio tilto daugiaaukščio statybai buvo pradėtas matuoti dar prieš trylika metų. Tuomet investuotojas buvo užsimojęs statyti iki 30 aukštų pastatą.
Tame baisuoklyje, gyveno mano kolega ir jis minėjęs, kad jau prieš kokį 10metų, dalis gyventojų nori renovuoti, o didelė dalis tam priešinasi, tai rezultatas kaip matom koks.
Aš tai sakyčiau jeigu renovuot, tai tik iš vidaus. Išorę reik nuvalyt, sutvarkyt aplinką, bet palikt tokį, koks yra. Ir dar nuimt tuos įstiklinimus. Padaryt paminklą. Pastatas išties unikalus.
Aš tai sakyčiau jeigu renovuot, tai tik iš vidaus. Išorę reik nuvalyt, sutvarkyt aplinką, bet palikt tokį, koks yra. Ir dar nuimt tuos įstiklinimus. Padaryt paminklą. Pastatas išties unikalus.
Man užtektų nudažymo ir įstiklinimo, nors švariau atrodytų, o tik nuvalymas jo estetiškai gražesnio nepadarys, nes fasadas gan chaotiškai suskaidytas ir gelžbetonis, tikrai, ne aukščiausios kokybės.
Šančiuose pajudėjusios dangoraižių statybos vienus piktina, kitus – džiugina
oooo, firminiai verksmai. Geriau gal tos sukėžusios bakūžės, kurių ten pilnos gatvės. O tie pasakymai, kai sudarkys jų nuostabų kraštovaizdį, tai vėlgi...kam gražu baisūs, nušiurę daugiabučiai, tai taip, tikrai sudarkys tą tragišką vaizdą.
oooo, firminiai verksmai. Geriau gal tos sukėžusios bakūžės, kurių ten pilnos gatvės. O tie pasakymai, kai sudarkys jų nuostabų kraštovaizdį, tai vėlgi...kam gražu baisūs, nušiurę daugiabučiai, tai taip, tikrai sudarkys tą tragišką vaizdą.
Retorinis klausimas: Kelinta karta mes nuo žagrės?
Comment