Parašė nierka2c
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Parašė vital7777 Rodyti pranešimą
Skonio reikalas. Kai kur ner pasirinkimo tiesiog (manhattan, singapuras etc). O kur yra pasirinkimas - zmonem labiau patinka zemu daugiaubuciu kvartalai - 3-5 aukstu. Pvz - skandinavija etc. Man kokie 4 aukstai tai pats tas miestui, malonu tiesiog lauke buti prie tokiu pastatu jei aplinka sutvarkyta ir pastatai siuolaikiski arba senoviniai.
- 2 patinka
Comment
-
Tu geriau susirask forume dangoraižistas ir diskutuok su juo ir jo temose, kurios atitinka tavo postus. Neteršk šitos temos.Show must go von!
Comment
-
Parašė Trimitas Rodyti pranešimąKaniūkuose, kur aplink gamta ir Lampėdžio ežeras, tikrai nereikia aukštesnių namų. Šitas projektas gerai įsipaišys. Rajonėlis apaugęs tokiais keliaaukščiais.
Comment
-
Parašė imaggo Rodyti pranešimą
Apaugęs panašaus aukščio, bet ne dydžio. Aš labai jaučiu antipatiją centromerai ir jos braižui - kam parduodi 80kv buta, kai gali parduoti 50 ir 30. Aisku, kazkam reikia ir to 30 ar 26 kv/m, bet paskui gyventojų tankis būna didesnis nei šilainiuose...
Comment
-
Parašė imaggo Rodyti pranešimą
Apaugęs panašaus aukščio, bet ne dydžio. Aš labai jaučiu antipatiją centromerai ir jos braižui - kam parduodi 80kv buta, kai gali parduoti 50 ir 30. Aisku, kazkam reikia ir to 30 ar 26 kv/m, bet paskui gyventojų tankis būna didesnis nei šilainiuose...Kaunas yra Kaunas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
Čia tavo asmeninė problema, Centromeros projektai vieni geriausių Kaune, ypač paskutinis projektas Aleksote. Man tik pirmo nuo gatvės pastato fasadas keistokas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė imaggo Rodyti pranešimąCentromeros naujas projektas. Šilo apartamentai. Raudondvario pl. 288k.
Kažkas baisaus. Milžiniški, po 12 butų aukšte, viso 240 butų. Kažkoks skruzdėlynas. O apie išvažiavimo suprojektaviną tai išvis tyliu
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŽiauriai prastas išplanavimas šitose namuoseKaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimą
kad turbūt daugumoje naujos statybos namų išplanavimas prastas.
Atrodo kaip tik sovietai svaistydavo kvadratus, i naujos iš tiek oat kvadratų daugiau erdvės išgauna.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŠiap kelis butus teko apžiūrėt naujos statybos namuose Kaune prieš porą mėnesių. Tai būtent šitam užkliuvo apgailėtinas išplanavimas. O šiap bendrai, labai jau nedidelis pasirinkimas Kaune su butais arčiau centro, keista, nes man pasirodė, kad poreikis yra.
Hal sklypas kažkaip ribojo maksimalų užstatymą jo pasekoje negalėjo geriau suplanuot?
- 1 patinka
Comment
-
Manau visur visko pasitaiko, gerai, kad rinktis galima. Konkreciai ilgas ir siauras koridorius 10kv man neatrodo protinga ir siap jei ziuri 90kv buta, o iseina 3 keistos formos miegamieji kambariai, kazkas ne taip:
https://m.aruodas.lt/butai-kaune-zal...otos=1&index=2
- 1 patinka
Comment
Comment