Parašė Eimantas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąPažiūrėk, gal tai šitas projektas, gal rasi ką nors naudingo ir tai ko dar nežinojai:
http://www.latmas.lt/main.php?p=newb...e_id=9&lang=lt
Deja nuomonės negalėčiau pasakyti, net nežinau ar kalbam apie tą patį projektą. Tik mėginu padėti
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąLabai sunku pasakyti. Nežinau kur rasti tokią informaciją.
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąPuikus namas, norėčiau išgirsti tą architektėlį kuris labai kritikavo šitą pastatą forume. Kažkur paslaptyngai dingęs...
P.S. kiek žinau Centromeros šefas pasiimė visą paskutinį aukštą Sakuroj. Neblogas butelis turėtų būt
Comment
-
Parašė Mantiss Rodyti pranešimąblogai zinai jis ne paskutini auksta pasieme o stato ant stogo papildoma auksta
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąis vienos puses ziurint matesi zalia spalva deja nuotraukoj nesimate
Teko ir man pamatyt zalios spalvos net keista buvo:buksvx:
Comment
-
Gražus tai gražus iš išorės šitas namas. Sutinku. Bet ar jūs pagalvojate (na, aišku, tai svarbiau ten ketinantiems gyventi) kokia gyvenimo kokybė laukia, tarkim, pirmojo aukšto gyventojų, kai visam name yra TIK VIENA laiptinė, o joje - 96 butai (bent taip buvo numatyta pradžioje)? Pas mane - 20 butų - ir tai nėra mažai, o čia (?!) Ką manote apie tai? Ar tai protinga?
96 x (+- ~) 3 = ~300-350 žmonių (!!!!!) kasdien po porą kartų praeinančių pro tavo butą...
Comment
-
Parašė zmiejus Rodyti pranešimąGražus tai gražus iš išorės šitas namas. Sutinku. Bet ar jūs pagalvojate (na, aišku, tai svarbiau ten ketinantiems gyventi) kokia gyvenimo kokybė laukia, tarkim, pirmojo aukšto gyventojų, kai visam name yra TIK VIENA laiptinė, o joje - 96 butai (bent taip buvo numatyta pradžioje)? Pas mane - 20 butų - ir tai nėra mažai, o čia (?!) Ką manote apie tai? Ar tai protinga?
96 x (+- ~) 3 = ~300-350 žmonių (!!!!!) kasdien po porą kartų praeinančių pro tavo butą...
Comment
-
Parašė zmiejus Rodyti pranešimąGražus tai gražus iš išorės šitas namas. Sutinku. Bet ar jūs pagalvojate (na, aišku, tai svarbiau ten ketinantiems gyventi) kokia gyvenimo kokybė laukia, tarkim, pirmojo aukšto gyventojų, kai visam name yra TIK VIENA laiptinė, o joje - 96 butai (bent taip buvo numatyta pradžioje)? Pas mane - 20 butų - ir tai nėra mažai, o čia (?!) Ką manote apie tai? Ar tai protinga?
96 x (+- ~) 3 = ~300-350 žmonių (!!!!!) kasdien po porą kartų praeinančių pro tavo butą...It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNepamenu kaip Sakuroje, bet normaliuose namuose butų holas būna atskirtas nuo laiptinės ir liftų rakinamomis durimis, taip kad pašaliniai žmonės pro tavo buto duris nevaikšto
Comment
Comment