Ko gero, Kaune gyvenamieji namai statomi geriausi - čia dar nėra tokių rinkos grimasų, kaip VLN ir KLP, kai perkama viskas, ką gali prastumti, kaip gyv. ploto kvadratinį metrą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Sveiki,
Neblogos diskusijos pas jus čia vyksta, jau kelios dienos paskaitinėju.
Parašė Hunte-rSakuros namas eiguliuose is tikruju bus 16 aukstu+mansarda aisku teks baudas susimoketi,
kurios greit atsipirks...
Bandėm šį bei tą aiškintis apie statomą namą, tai jei kam įdomu kokie klausimai, gal galiu atsakyt neprofesionaliai aišku
Comment
-
Santakoje, buvusio "Liudesio" laidojimo namu teritorijoe jau pradedamos siu namu statybos:
Informacija paimta is http://www.abvp.lt/index_l.htm
Comment
-
tragiskas projektas baisus namaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė liutasscia tik vizualizacija. Realiai gali ir kitaip gautis. Visumoj neblogai atrodo.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
na taip, iki vizualizacijos čia toli
ko pasekoje pastatai dvelkia seniau čia buvusiais laidojimo namaisMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Renderiai atrodo taip lygtai ten gyventu numireliai is tu laidojimo namu vietoj kuriu bus statoma. Bet tai del spalvu. Ir dar tie uzsilenkiantys stogai atrodo neiprastai. Manau kad, jei padarys gera apdaila, tai sviesiu paros metu bus pusiau su beda. Be to jei atsiras daugiau gyvybes tame rajone (che che) tai gal ir griuvancius senus namus ims greiciau tvarkyti. Ir dar vienas klausimas -- kaip jie issiteks tkioj mazytej teritorijoj? Ar jie ir ta krepsinio aikstele uzims, kur salia yra? Zodziu man rupi kaip keisis pati Santaka. Labai daug mielu prisiminimu is ten.
Comment
-
Parašė Arunasliutai, tai tai viskas kas Kaune gerai atrodo respect, man irgi panasiai
Parašė Arunasbet reik pripazint kad situos namus labiau reiktu i sibiro lagerius, o ne i kauno senamiesti
Comment
Comment