Ką čia per šlamštą statys, vietoj Vizbaro Vilaitės? Taip ir galvojau, kad ten neprilygs joks kitas naujas pastatas buvusiai baltajai Vizbaro vilaitei. Gaila, kad niekas net nesistengė atstatyti autentiškos Vizbaro vilaitės ir dabar būtų buvus miesto puošmena.
Stiliaus nesusipratimas buvo ta Vizbaro pilaitė, šitie natūraliau įsipaišys į aplinką, o ir kokybė turėtų būti aukšto lygio, nes premium projektas.
Stiliaus nesusipratimas buvo ta Vizbaro pilaitė, šitie natūraliau įsipaišys į aplinką, o ir kokybė turėtų būti aukšto lygio, nes premium projektas.
Būtent. Po 50 metų kai norės griauti šį „šlamštą“ ir norės statyti kažką naujo visi verks koks tai šedevras ir kad reikia išsaugoti trečiojo dešimtmečio stilistiką. Niekad nesuprasiu sugriuvusių senienų ir lūšnynų saugotojų.
Beje buvau ten pasidairyti, tai kol kas vizualiai nieko nevyksta. Tik įdomu ar panoramą pilnai uždengiančius medžius pjaus ar paliks? Nes dabar net iš aukščiausio buto miesto panoramos nesimatys.
Jau tik nepradėk kliedėt. Kalbu aš apie autentišką 1923 metųVizbaro pilaitę, o ne kuri buvo išdarkyta 1981 metais pagal architekto A.Sprindžio projektą kuomet pilaitę buvo rekonstruota į „Kauko“ restoraną. Tokių dėžių kaip dabar suprojektuota ir žada statyti pilnas Kaunas ir Kauno rajonas užstatytas.
Jau tik nepradėk kliedėt. Kalbu aš apie autentišką 1923 metųVizbaro pilaitę, o ne kuri buvo išdarkyta 1981 metais pagal architekto A.Sprindžio projektą kuomet pilaitę buvo rekonstruota į „Kauko“ restoraną. Tokių dėžių kaip dabar suprojektuota ir žada statyti pilnas Kaunas ir Kauno rajonas užstatytas.
Tai tą 1923 metų ir turėjau omeny, kad ji buvo istorinių stilių kratinys su Kauno modernizmu nelabai ką turinti bendro..
Tai tą 1923 metų ir turėjau omeny, kad ji buvo istorinių stilių kratinys su Kauno modernizmu nelabai ką turinti bendro..
Tu galvok kaip nori, bet man ji buvo graži ir puoštų dabar toliau Kauną, jeigu ji būtų išlikusi autentiška. O šie baisūs kuriuos žada statyti. Tegul jūrinių konteinerių pristato, aplinka sutvarko ir tegul stovi tokia puošmena.
Comment