Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Daugiabučių namų statyba
Collapse
X
-
Post in English - fight censorship!
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąTuo tarpu Lietuvoje: Dar paziurek i Perkunkiemi, Pilaite ir kitas grozybes.Keliauju per Lietuvą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Ekonominis individualus būstas. Labai jau ekonominis.Bet visvien individualus namas, nuosavas namas.
Comment
-
Parašė miraged Rodyti pranešimą
Kad nepavadinciau nuosavu.. juk esi su kaimynu per siena.. kiemas isvis be sienos su kaimynu.. negali net atsidares lango nakvoti nes gal ateis kaimynas
Comment
-
Esmė tame, kad vis geriau nei stiklinis kūbas, nes Lietuvoje stikliniai daugiabučiai ar daugiabučiai su dideliais langais - niekada taip gerai neatrodis už tarpukario dvasios įkveptus pastatus (bent jau šiuo atveju, ši dvasia matosi, o ne sumoderninta iki neskoningo kičo).
P. S. Man tie lietuviški kotedžai primena nacių dujų kameras.Paskutinis taisė RokasLT; 2017.12.19, 11:59.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
P. S. Man tie lietuviški kotedžai primena nacių dujų kameras.
Comment
-
Parašė ernissss Rodyti pranešimą
Man irgi labai panaši mintis kilo - tik man priminė konclagerio barakus...
Comment
-
Gryztant prie naujos bet klasikiniais principais paremtos architekturos: http://www.skyscrapercity.com/showth...22349&page=475
- 1 patinka
Comment
-
Sito namu kvartalo kaina Aleksote yra 663 eur/kv. Cia bent jau slaitiniai stogai, klinkeris, juodi langu profiliai, dujinis ivadas ir 3 arais zemes plius. Cia kone pigiausias projektas Kaune.
https://www.aruodas.lt/namai-kaune-a...emes-2-946403/
Jei tu narveliu kaina 200eur, tai sakyciau puikus kainos/kokybes santykis nenorintiems gyvent bute. Ir dar ant stogo kopeciom galima uzlipt, pachillint su kaljanu Savaitgaliais "padragint"
Paskutinis taisė Milwaukee; 2017.12.19, 21:54.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąMissoni, ar esi kada savo akim matęs koks bardakas vyksta Kauno rajono kotedžų, namų ir daugiabučių rajonuose? Vilniuje praktiškai tas pats, bet kiek žinau, tu iš Kauno.Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąJūs man geriau paaiškinkit, kas gyvens šituose box'uose, turint omenyje blogėjančią demografiją, emigraciją etc.?.. Ok, pinigai aišku iš kur, bankai pasistengė, bet iš kur populiacija?*censored*
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimą
iš kaimų ir visokių šilainių
Vis tiek neįtikina, turint omenyje kiek Vilnius yra prioritetas migracijai iš provincijos. Kita vertus, pasiūla turbūt ne šiaip sau atsiranda, o ir perka juos kažkas.
Comment
Comment