Nežinau kodėl, bet man šie namukai labai patinka. Feng šui kampai, tvarkingos linijos, panoraminiai langai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nuosavų namų statyba
Collapse
X
-
Jeigu galutinis rezultatas atrodys kaip šitoje vizualizacijoje, tai gal ir neblogai:
Vizualizacijos - Dessau
- 3 patinka
Comment
-
Būtent, grynai brandžių brežnevinių aštuoniasdešimtųjų vaibelis:
14 Vytauto pr. – „Google“ žemėlapiaiIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąJeigu galutinis rezultatas atrodys kaip šitoje vizualizacijoje, tai gal ir neblogai:
Vizualizacijos - Dessau
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš prie tų, kurie pasisako už tankesnius rajonus ir mažesnisu sklypus, bet net ir man čia labai smarkiai per tankiai sustatyti namai Atstumai per 2 parkavimo vietų pločius...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimą
Bet čia miestas, net ne pakraštys miesto, čia vienintelė vieta kur dar pateisinu tokius mažus sklypus, vat kai tokius ir mažesnius štampuoja kažkur laukuose tai jau yra nepateisinama.
Comment
-
Parašė evil Rodyti pranešimą
Bet čia miestas, net ne pakraštys miesto, čia vienintelė vieta kur dar pateisinu tokius mažus sklypus, vat kai tokius ir mažesnius štampuoja kažkur laukuose tai jau yra nepateisinama.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė iLo Rodyti pranešimąo ir tie "nupirkti" kotedžai jų puslapyje manau yra pritempti
- 2 patinka
Comment
-
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąAukštaičių g. 32
Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
Comment