jo, man ta shiu laiku supermodernistine nuosavu namu architektura irgi kazkaip su kolega gincijomes del to tai net nuveze i zaliakalni parodyt viena nama, taciau vis tiek manes neitikino, kad tai yra grazu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nuosavų namų statyba
Collapse
X
-
Parašė Bootsyjo, man ta shiu laiku supermodernistine nuosavu namu architektura irgi kazkaip su kolega gincijomes del to tai net nuveze i zaliakalni parodyt viena nama, taciau vis tiek manes neitikino, kad tai yra grazu
Comment
-
pagaliau as nebe vienas taip mastantis o tai temos pradzioj maniau cia esu vienintelis nesuprantantis grozio..Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimątikejausi, kad Freda bus ispudingas rajonas, bet lb mane nuvyle lb jau viskas sugrusta... o pagal zemelapi kaip supratau, tai Neries kilpos cia jau labiau Vilniaus rajonelis bus
O šiaip nemažai info:
http://www.hansa.lt/fiziniams38_270_450.html
Taip yra neaiškių kavrtalų be reklamos, kurie baigiami statyi netoli Giraitės, Romainiuose, Pajiesio kaime ir t.t.Paskutinis taisė zygazas; 2006.11.16, 00:02.
Comment
-
Sorry, as cia vel su savo uzklausimu apie Freda, T.Ivanausko g. Gal butu galima imesti nuotrauku is to rajono? IR gal geletumete pakomentuoti, kaip tas rajonelis ten vystosi?
Pries tai parasiau savo mintis prie "Kauno projektu", nes nemaciau dar sios temos. O cia tas mano postas labiau tiktu, nei ten kur ji per klaida patalpinau.
Aciu uz isdestytas mintis mane dominciu rajoneliu Kaune.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąZiauriai idomi tema, net nezinojau, kad Kaunas lyderiaja individualiu namu statybu aikstelese
Kaune - 279
Vilniuje - 445
Naujesnių duomenų neturiu.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą2005-ais pastatytų individualių namų skaičius:
Kaune - 279
Vilniuje - 445
Naujesnių duomenų neturiu.
Jeigu ką kalbam apie 2006.Paskutinis taisė zygazas; 2006.11.29, 08:09.
Comment
-
Parašė zygazas Rodyti pranešimąKalba ir eina apie tai, kad Kaune nebetelpa ir rajone skaičius yra kur kas didesnis.
Jeigu ką kalbam apie 2006.
2005-ais pastatytų individualių namų skaičius:
Kauno rajone - 476
Vilniaus rajone - 813Paskutinis taisė Edd; 2006.11.29, 12:44.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTikrai? Didmiestis rašė "Kaunas", o ne "Kauno rajonas". Pateik 2006 metų duomenis rajonams (jeigu ką, 2006 metai dar nesibaigė ).
2005-ais pastatytų individualių namų skaičius:
Kauno rajone - 476
Vilniaus rajone - 813
Comment
-
Parašė zygazas Rodyti pranešimąGerai, tavo tiesa. Gauk 2006 m. IIIketvirčio pabaigos duomenys, nesenai gi buvo skelbta dėl to taip ir prdėjo kalbėti.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąĮdomu, o tai kur tuos duomenis galima rasti?
http://www.vtv.lt/content/view/28601/2/
Tik kas keisčiausiai, kiek atsimenu turėjo būti apie 200.Paskutinis taisė zygazas; 2006.11.29, 14:37.
Comment
Comment