Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Nuosavų namų statyba
Collapse
X
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Namai atrodo gerai, nu bet šilumos siurblys pastatytas prie pagrindinių įėjimų... nežinau čia jau kažkoks nesusipratimas
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Kokia publika ten gyvens, tokie ir sprendimaiAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Kokia publika ten gyvens, tokie ir sprendimai
Comment
-
Šiandien vieną eksponatą gerą mačiau, privatus namas jau pastatytas, iki oficialios tvoros nuo garažo vartų (integruotas name) apie 1-1,5m, žmogus vistiek išlaidauja ir deda automatinius atstumiamus vartus. Nesuprantama man logika taip išlaidauti, dedi tvoros galiuką iki namo kampo, nuo kito namo kampo vėl tvoros galiuką, turi priekyje priėjimą ir privažiavimą prie garažo ir paradinių durų, be jokių papildomų barjerų. Įdomūs sprendimai bele išleisti pinigusAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 2 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąŠiandien vieną eksponatą gerą mačiau, privatus namas jau pastatytas, iki oficialios tvoros nuo garažo vartų (integruotas name) apie 1-1,5m, žmogus vistiek išlaidauja ir deda automatinius atstumiamus vartus. Nesuprantama man logika taip išlaidauti, dedi tvoros galiuką iki namo kampo, nuo kito namo kampo vėl tvoros galiuką, turi priekyje priėjimą ir privažiavimą prie garažo ir paradinių durų, be jokių papildomų barjerų. Įdomūs sprendimai bele išleisti pinigus
- 1 patinka
Comment
-
nematei kaip užmiestyje genijai ant visos gatvės uždeda šlagbaumą, o tada dar kiekvieną namą aptveria ir dar po vartus pasistato?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
nematei kaip užmiestyje genijai ant visos gatvės uždeda šlagbaumą, o tada dar kiekvieną namą aptveria ir dar po vartus pasistato?
Dėl vartų tai šunį ar mažą vaiką auginant visai pravartu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kas blogai su tvorom? Turėt kieme privatumo nuo kaimynų visai gerai. Kaip ir vizualiai apsiribot savo kiemą ir nematyt kaip kaimynas supranta kiemo įsirengimą.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Kas blogai su tvorom? Turėt kieme privatumo nuo kaimynų visai gerai. Kaip ir vizualiai apsiribot savo kiemą ir nematyt kaip kaimynas supranta kiemo įsirengimą.
Raudonas kelias
Mėlynas statoma tvora su automatiniais vartais dešinėje prieš pat garažą.
Oranžinis garažo vartai ir įėjimas į namą (1.5 metro turbūt nuo mėlynos linijos).
Balta esama stovėjimo aikštelė.
Žalia esama tvora iš kitų sklypo pusių.
Mano siūlymas ir Vokietijos pavyzdys tverti iki namo kampų geltoną liniją tvora.
Daug tokių kvailų atvejų matau, ir tikrai nesuprantu logikos. Aišku žmonės skirtingi, jiems patinka kiekvieną rytą-vakarą atsidarinėti vartus ir gaišti savo laiką. Taip pat kai jau atsibosta darinėti vartus, tada statosi šalia tvoros ant gatvės, arba dar blogiau prie kaimyno sklypo ribos.
Aš suprantu jeigu būtų kokie bent 6 m. tarp mėlynos linijos ir namo, tada taip galbūt tilps automobilis tarp garažo ir mėlynos linijos.
AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Manau, kad geras pavyzdys yra Vokietijoje, kai atvažiavęs prie namo pasistatai automobilį be jokių vartų ir tvorų, tvora tveriama tik nuo namo į vidinę kiemo pusę. Taip sutaupant visokius nereikalingus automatinius vartus, vartelius ir tvoros metražą. Mano konkrečiu atveju situacija tokia:
Comment
-
Apie matriošką turėjau omeny ne du vartus vieną paskui kitą kaip kad pavyzdyje, bet kai gyventojai ant visos gatvės uždeda vartus. Aišku tada įmanoma turėti tris vartų lygius - ant gatvės, ant sklypo, ir ant garažo.
O dėl tų sklypas + garažas, tai porą kartų teko matyti vaizdelį kai tiesiog pristumia mašiną prie pirmų vartų ir palieka. Žinoma toks „variantas“ užblokuoja šaligatvį, dėl ko man praėjus jie gauna sąskaitą iš policijos ir daugiau taip nebedaro.
Comment
Comment