jo, man ta shiu laiku supermodernistine nuosavu namu architektura irgi kazkaip su kolega gincijomes del to tai net nuveze i zaliakalni parodyt viena nama, taciau vis tiek manes neitikino, kad tai yra grazu
jo, man ta shiu laiku supermodernistine nuosavu namu architektura irgi kazkaip su kolega gincijomes del to tai net nuveze i zaliakalni parodyt viena nama, taciau vis tiek manes neitikino, kad tai yra grazu
Dabar gal dėžinė mada atėjo?Pernai mačiau individualių namų(geriausių...?)parodą:vienos dėžės.na,kai kur dar koks kubilas prikabintas.Nei į liaudies architektūrą nei į super moderną.Kažkokį šiuolaikinį super archifotodezotoną...
Manau, kad minusas yra ne architektūroje, o pačiame pastatų išdėstyme... Tos linijos, į kurias sujungti kotedžai, mano manymu yra gerokai per ilgos... Tai bene daugiausiai teršia vizualiai
tikejausi, kad Freda bus ispudingas rajonas, bet lb mane nuvyle lb jau viskas sugrusta... o pagal zemelapi kaip supratau, tai Neries kilpos cia jau labiau Vilniaus rajonelis bus
Sorry, as cia vel su savo uzklausimu apie Freda, T.Ivanausko g. Gal butu galima imesti nuotrauku is to rajono? IR gal geletumete pakomentuoti, kaip tas rajonelis ten vystosi?
Pries tai parasiau savo mintis prie "Kauno projektu", nes nemaciau dar sios temos. O cia tas mano postas labiau tiktu, nei ten kur ji per klaida patalpinau.
Aciu uz isdestytas mintis mane dominciu rajoneliu Kaune.
Comment