Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNzn kaip gyvai atrodys, bet kazkaip tos kaledines spalvos nelabai man ziurisi, kazkaip labiau atrodo tiktu solidesnis apsvietimas, juk tai yra solidus 1000Lt verslo centras, o ne koks pramogu centras Cia tik mano nuomone
Dėkui Hammer. Ot ir muziką žmogus parinkoYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimągeras.tik gal per daznai tas spalvas keicia.bet grazuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąDėkui Hammer. Ot ir muziką žmogus parinkoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
gal truputį ir popsas, bet mano reakcija irgi buvo WOW ! tokioje aplinkoje sprendimas kaip tik. gal kiek nuobodokas pastato viršus, ir nepatinka užrašas www.1000lt.com matomas dieną. bet apskritai - tikrai smagus projektas.
Comment
-
Kažkaip nenatūraliai atrodo kai kasdien gyvai matau Photoshopinai? O ir ant lieviausios spalvos pataikei Nepatinka man mėlyna ir violetinė - negyvai atrodo Na bet visgi ne spalvose esmė, eilinį kartą pakartosiu - koks žavus šis pastatasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
nu juk ne koki mena darau, kam man ja editinti tik objektyvas buvo su snaiges "likuciais". tas truputi matosi.
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKažkaip nenatūraliai atrodo kai kasdien gyvai matau Photoshopinai? O ir ant lieviausios spalvos pataikei Nepatinka man mėlyna ir violetinė - negyvai atrodo Na bet visgi ne spalvose esmė, eilinį kartą pakartosiu - koks žavus šis pastatas
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimągal kiek nuobodokas pastato viršus
Comment
Comment