Gaila neturiu fotoaparato, būtų puiki galimybė pradėt naują temą forume, analogą Vilniaus variantui
O kaip man jaustis gyvenant Bermuduose... 5adienį po darbo grįžęs noriu varyt mašinų apsikeist į garažą Chemijos g. tai pro Maximą link Chemijos g. važiuoju 20-25min Na tiksliau nuo Maximos išvažiavimo iki šviesoforo
O kaip man jaustis gyvenant Bermuduose... 5adienį po darbo grįžęs noriu varyt mašinų apsikeist į garažą Chemijos g. tai pro Maximą link Chemijos g. važiuoju 20-25min Na tiksliau nuo Maximos išvažiavimo iki šviesoforo
Bermudai tas trikampis kvartalas kuriame Maxima? Jo, ten gatvė ir visa apylinkė gana problemiška...
Bala dar tų kamščių nematė, išskyrus tuos atvejus, kai ir taip vėluoji
Bermudai tas trikampis kvartalas kuriame Maxima? Jo, ten gatvė ir visa apylinkė gana problemiška...
Taip Oi vargas vargelis kai visi pagr. žmonėms reikalingi taškai ten pradėjo steigtis Ok, kaip Aš minėjo, klystam į lankas per tuos kamščius Bet manau reikėtų jau temos Kaunui atskiros šiuo klausimu nes kasdien ten praleidžiam vis daugiau laiko
<...> manau reikėtų jau temos Kaunui atskiros šiuo klausimu nes kasdien ten praleidžiam vis daugiau laiko
Kadangi turi reikiamą aparatūrą ir tinkamą fotografavimo tašką (iš ten, kur gyveni, turėtų eit puikiai nufotografuot padėtį gatvėse tose vietose, o gal ir klystu), tai, padaręs keletą kadrų pradžiai, galėtum ir minėtą temą sukurti O dabar diskusiją šia linkme šioje temoje geriausia pristabdyti
Kadangi turi reikiamą aparatūrą ir tinkamą fotografavimo tašką (iš ten, kur gyveni, turėtų eit puikiai nufotografuot padėtį gatvėse tose vietose, o gal ir klystu), tai padaręs keletą kadrų pradžiai galėtum ir minėtą temą sukurt O dabar diskusiją šia linkme šioje temoje geriausia pristabdyti
labiau tiktų "nerealus, puikus, nuostabus, neįtikėtinas, kalantis į klyną, raunantis stogą, nesveikas, per geras Lietuvai"
Paskutiniam apibūdinimui nepritariu Bene geriausias Kauno projektas iš dabar įgyvendinamų Kažin, kaip tolimesni šio miestelio plėtros planai. Pakankamai įspūdingi jie buvo.
Comment