Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTai kamščių turbūt kasdien atsikandi?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąGaila neturiu fotoaparato, būtų puiki galimybė pradėt naują temą forume, analogą Vilniaus variantuiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTik pravažiuoju keliaudamas į darbą, kuris nėra toli tos vietos, tačiau ir ne visai prie pat
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kaip man jaustis gyvenant Bermuduose... 5adienį po darbo grįžęs noriu varyt mašinų apsikeist į garažą Chemijos g. tai pro Maximą link Chemijos g. važiuoju 20-25min Na tiksliau nuo Maximos išvažiavimo iki šviesoforo
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąTai yra................
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kaip man jaustis gyvenant Bermuduose... 5adienį po darbo grįžęs noriu varyt mašinų apsikeist į garažą Chemijos g. tai pro Maximą link Chemijos g. važiuoju 20-25min Na tiksliau nuo Maximos išvažiavimo iki šviesoforo
Nuklysim nuo temos
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąBermudai tas trikampis kvartalas kuriame Maxima? Jo, ten gatvė ir visa apylinkė gana problemiška...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimą<...> manau reikėtų jau temos Kaunui atskiros šiuo klausimu nes kasdien ten praleidžiam vis daugiau laiko
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKadangi turi reikiamą aparatūrą ir tinkamą fotografavimo tašką (iš ten, kur gyveni, turėtų eit puikiai nufotografuot padėtį gatvėse tose vietose, o gal ir klystu), tai padaręs keletą kadrų pradžiai galėtum ir minėtą temą sukurt O dabar diskusiją šia linkme šioje temoje geriausia pristabdytiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąas galeciau papildyti piko nuotraukomis is taikos prospekto ties savanoriu pr sankryzaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Pasirodo pajudėjo statybos net nesitikėjau, kad pastatas šiemet bus pradėtas dengti klabai jau ilgai laukėm bet sulaukėm jau pusė jo apdengta
http://www.verslosavaite.lt/content/view/1630/1/
Comment
-
Parašė rimantasg Rodyti pranešimąPasirodo pajudėjo statybos net nesitikėjau, kad pastatas šiemet bus pradėtas dengti klabai jau ilgai laukėm bet sulaukėm jau pusė jo apdengta
http://www.verslosavaite.lt/content/view/1630/1/You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Valstietis Rodyti pranešimąlabiau tiktų "nerealus, puikus, nuostabus, neįtikėtinas, kalantis į klyną, raunantis stogą, nesveikas, per geras Lietuvai"
Comment
Comment