o man atrodo,jog kažkas pradėta jau dėti...bet jau pravažiuojant taip pasirodė...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
Parašė boo Rodyti pranešimąo man atrodo,jog kažkas pradėta jau dėti...bet jau pravažiuojant taip pasirodė...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąo man atrodo,jog kažkas pradėta jau dėti...bet jau pravažiuojant taip pasirodė......man grazesnis tas grazesnis namas... :D
Comment
-
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąGal kas naujo girdeti?? Gal jau judam i prieki?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Būk ramus, Urmo bazė finansinių problemų neturi. Greičiau atvirkščiai.
Tai kodėl nebestato, apsigalvojo ar atsirado kokios nors techninės problemos su pačiu pastatu?Parašas :)
Comment
-
Parašė architektai_1 Rodyti pranešimąKantrybes, gaminami stiklaiIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Panasu kad uzsikonservavo statybos.. net ju puslapyje siandien dar tebestovi tokia info:
"Šiuolaikiškas ekspozicijų ir prekybos centras
2006 metais planuojamas šiuolaikiškas 8 tūkst. m² ekspozicijų ir prekybos centras. Ekspozicijų centre bus organizuojamos parodos, pramoginiai renginiai, įrengta konferencijų salė. Prekybos centre planuojama įrengti erdvias modernias parduotuves, sukurti malonią aplinką ir prekybininkams, ir pirkėjams.
Kaip teigia architektai, didžiulis ekspozicijų ir prekybos centro fasadas iš paukščio skrydžio turėtų būti panašus į smėlio laikrodį."
jau kaip ir 2007 ipusejo, galetu nors puslapi pasitvarkyti..
Comment
-
http://tinkle.miestai.net/attachment...1&d=1164615341
Šita Audriaus_17 foto daryta 2006 lapkritį. Tai čia skaitosi "neperseniausiai pastoliais apstatė"? Ar nori pasakyt, kad tų pastolių ir daugiau dabar pristatyta?
Comment
-
Tą patį norėjau sakyti, kad tie pastoliai dar 2006ais buvoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Na gyvenu visai netoliese ir matau jį labai dažnai ir jei neklystu jau tikrai LABAI seniai visi stelažai stovi Tik va prieš porą savaičių pastebėjau, kad ant stogo esantis karkasas nudažytas juodai. Čia nieko nesakiau, nes galvojau, gal tiesiog nepastebėjau, bet kuo toliau tuo labiau pradedu manyt, kad tai neseniai atliktas darbas, nes dabar man kaskart ta dalis krenta į akis, ko anksčiau neūdavoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment