visgi neaišku kaip čia bus tik kątik pastebėjau, kad sumontuota lifo šachta ir laiptinė... na bet visgi rūsio nėra tai lifto patalpas viršuj reik daryt... na tikiuosi nepasitvirtins mano nuogąstavimai ir kelių dienų bėgyje išvysime naujas kolonas
Kaip supratau nebus daugiau aukstu. Nes shyrit maciau kaip visa fura prikrove perdengimu montavimo pastoliu (tu geltonu ir t.t....) ir tu tuuu isveze. Bet nieko. Kiek teko girdeti, gali buti labai idomiu dalyku su salia planuojamu pastatu (Tuo kur vizualizacijose anksciau buvo). Aukstu tikrai turetu buti daugiau...
tai jau seniai apie berods 21 aukštą buvo šnekėta tačiau taip ir liko kalbom, o jau ir sklypas ilgą laiką parduodamas ar čia tas "šalia" visai kitas projektas ir ištikrųjų šalia?
Ne apie ENT kalbama. Tas pastatas uz ABC, o cia Urme. Ir tai bus ne gyvenamasis namas. Ankstesne info yra http://www.urmas.net/pletros_projektai.php Biuru pastatas jau stovi, nors dar "plikas". O ekspozicijų ir prekybos centro dar nera, bet jis gali iškilti dvigubai aukstesnis. Bent jau tokios "vizijos"...
apie ekspozicijų centro planus pamenu, tačiau kam reikalingas daugiauaukštis tokios paskirties objektas? Ekspozicijų centrui labiau ploto vienam lygmeny nei per n aukštų reikia
tai velnias...sekmadienį važiavau pro jį, nespėjau o šiaip jau vien jo griaučiai šalia būnant įspūdingai atrodo tikėkimės apdailą parinks deramą ir kaip norėtųsi, kad jis būtų aukštesnis...
antra diena kaip sėdžiu namie dėl baisios slogos, bet prieš tai ką mačiau tai: išvežė visus vagonėlius, teliko vienas ir 6adienį kai pyliaus kurąStatoile mačiau, kad atviras langas ir darbininkas galvą buvo iškišęs, bet daugiau visiškai jokių gyvybės ženklų neaptikau na dabar tikriausiai keičiasi brigados ir eina nauji specai savo darbą daryt
antra diena kaip sėdžiu namie dėl baisios slogos, bet prieš tai ką mačiau tai: išvežė visus vagonėlius, teliko vienas ir 6adienį kai pyliaus kurąStatoile mačiau, kad atviras langas ir darbininkas galvą buvo iškišęs, bet daugiau visiškai jokių gyvybės ženklų neaptikau na dabar tikriausiai keičiasi brigados ir eina nauji specai savo darbą daryt
na tikriausiai, kad keičiasi nes aš ir tam statoil apsilankęs buvau neseniai, tai pernelyg ramu man ten pasirodė.
Comment