Įdomu kaip atrodys realybėje, kažko panašaus dar neteko matyti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos miestelis „URMAS“ Kaune
Collapse
X
-
architektai_1
Žiūriu kadaise Tu ir šitas vizualizacijas buvai įmetęs:
http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=172
O dabar ir banknotą įdėjai, tai tikriausiai esi kažkuo susijęs su Urmo projektais. Gal žinai kokios perspektyvos to 2ubo dangoraižio iš senųjų vizualizacijų?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą<...> kažko panašaus dar neteko matyti.Parašė Eidvis Rodyti pranešimąunikalu. saunu. <...>Parašė Jony Rodyti pranešimąNereliai atrodo <...>Paskutinis taisė Aš; 2007.01.22, 10:47.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąNesuprantu kur čia kičą įžvelgėt...
Mano manymu tai vienas įdomiausių fasado sprendimų Lietuvoje ir kaimyninėse valstybėse. Nieko panašaus dar neteko matyti. Jei įgyvendinimas bus kokybiškas- bus vienas iš Kauno simbolių
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAha Kauno simbolis 1000 litų banknotas.
Jei pastatytų šalia pastatą (šioj temoj buvo vaizdelių) ir dar su kokiu pinigu dekoruotų, tai turėtumėme "piniginio kvartalo" pradžią...
Tai jau būtų Kauno simbolių simbolis...Te visad šviečia saulė...
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAha Kauno simbolis 1000 litų banknotas.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąKuo blogai? Tai tarpukario Kauno statuso išraiška- duoklė savo miesto praeičiai.
Bent ateinančios kartos susimastys, kad turėjom nacionalinę valiutą...Te visad šviečia saulė...
Comment
-
/\Parašė vytauc Rodyti pranešimąKuo blogai? Tai tarpukario Kauno statuso išraiška- duoklė savo miesto praeičiai.Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė pijuska Rodyti pranešimąAtrodo gal ir neblogai. Tik idomu, ar is tikro si projekta Urmas igyvendins. O jeigu ir igyvendins, tai ar nesugalvos po kokiu metu nugriauti.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Kam statyti ir po to griaut? ...debilizmas...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment