Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
buvau prieš svaite prie to pastato, tai ir 4 darbininkai apačioj vaikščio, ten turbūt daugiau ir nedirba nei 4
Dar apsauginį turi, kuris tiesa manau geriau jau kur kitur dirbtų nes rimtam pavojui iškilus maža nauda būtų iš jo Privažiavau su mašina prie pat tvoros ten iš šono nuo Statoilo tai iškart iššoko iš namelio, pasiemiau mobilų į rankas, atseit skambinu, o tas stovi ir žiūri Na sakau nelysiu žmogui į akis ir į bazės teritoriją įvažiavęs ėjau pėsti fotografuot Ir beje tada jei neklystu 5as darbuotojas pasimatė. Nebent kol apvažiavau Statoilą vienas iš aukščiau spėjo nusileist. Na vienu žodžiu darbai vyksta su 4-5 žmonėm + "apsauginiu"
Mano imone atlieka tenai statybiniu pastoliu montavimo darbus ir siuo metu tik tiek ir bus daroma...pastatas bus apstatomas pastoliais...visi darbai prasides tik nuo vasario menesio...tad jei kyla klausimu kam nors kreipkites i mane...
Comment