/\ tai jau matyt, kad ne...jeigu jau sklypa pardavineja,tai sita kompanija tikrai ten nieko nedarys...
Jie patys niekada ir nesiruose statyti. Jau nuo pat pradziu jie parduota sklypa su projektu bet kuriam investuotuojui ar statybinei kompanijai. Taip daromas biznis siais laikais.
When a man lies, he murders some part of the world
auksciausias pastatas esantis salia- 12 aukstu.
preliminarus reglamentas del aukstingumo:
formule:
aukstingumas=auksciausias pastatas, esantis salia*1,8
aukstingumas yra lygus 21.6 aukstu.
matematika paprasta....
nu o kaip einasi su sklypo pardavimu ar jau atsirando norinciu ir kada mazdaug viskas prasides?
del sklypo pardavimo:
mes pardavinejame ne pati sklypa, o versla, t.y. visa paketa: projektas, detalus planas, genrangovai, netgi tiesioginiai pirkejai.
o susidomejimas milziniskas, taciau zmones nedaro sprendimu labai greitai, o taip pat ir musu kaina nera ypac patraukli. neparduosim iki detalaus plano pabaigimo- patys vystysim si projekta. vat tokios mintys siuo klausimu....
Tai reikštų - jau rytoj. Dėkui už info, laukiame statybų.
Greiciausiai ketvirtadieni dar nepatvirtins, nes labai priestaringos architektu mintys. Karalius reikalauja detalesnes analizes. jam pritaria ir kiti architektai (tokie kaip Miskinis).
When a man lies, he murders some part of the world
tai, kad planą parengė, daug šnekėjo, kad statys ir taip viskas nutilo.. va šiandien In Real laikraštukas priminė man šį obejktą... rašo, kad parduodamas sklypas.. numatytas gyvenamojo namo planas, bet: 1. to sklypo jau tikriausiai porą metų niekas nenori, 2. nemanau, kad kas nusipirkęs tą jų planą gyvendintų..
jau ne pirmas Kaune toks grandiozinis projektas ar čia fyrma reklamą sau bandė pasidaryt ar ką, na bet jei taip, tai gavos tikrai didelė antireklama...
jau ne pirmas Kaune toks grandiozinis projektas ar čia fyrma reklamą sau bandė pasidaryt ar ką, na bet jei taip, tai gavos tikrai didelė antireklama...
Bet "Noriu" yra skelbimas , kad butus jau galima rezervuotis nuo 3 iki 16 auksto.
Comment