Parašė Nedas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gyvenamas dangoraižis Pramonės/Taikos pr. sankryžoje
Collapse
X
-
Parašė NedasKaip tik sekasi ;P Manau Kaune reikia vieningos koncepcijos ir ne itin aukstų pastatų, manau iki ~16 aukštų. Mano nuomone, miestas per mažas dangoraižiamsMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Man daug mielesni gyv. pastatatų kompleksai [Fredos miestelis; YIT Kaustos kompleksas prie Prisikėlimo bažnyčios] ir t.t. Manau ir toliau tokius kompleksus galėtų vystyt(labai geras YIT Kaustos pavyzdys)... Tik tada miestas įgaus dar didesnį žavesį negu pastačius keleta "šaltų" stiklinių pastatų!
Comment
-
Parašė NedasMan daug mielesni gyv. pastatatų kompleksai [Fredos miestelis; YIT Kaustos kompleksas prie Prisikėlimo bažnyčios] ir t.t. Manau ir toliau tokius kompleksus galėtų vystyt(labai geras YIT Kaustos pavyzdys)... Tik tada miestas įgaus dar didesnį žavesį negu pastačius keleta "šaltų" stiklinių pastatų!
Comment
-
kas nors man, durnam ir nevedusiam, galit pasakyti apie kokia KONKRECIAI vieta Taikos ir Pramones sankryzoje kalba eina? nu kur ten galima butu pastatyt nama? vienoje puseje degaline, kitoje irgi, trecioje du bendrikai ir dar ten kazkoks pastatas, salia yra auto dirbtuves. dar kitoje puseje policijos nuovada, namai...
kur?Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Parašė Bootsykas nors man, durnam ir nevedusiam, galit pasakyti apie kokia KONKRECIAI vieta Taikos ir Pramones sankryzoje kalba eina? nu kur ten galima butu pastatyt nama? vienoje puseje degaline, kitoje irgi, trecioje du bendrikai ir dar ten kazkoks pastatas, salia yra auto dirbtuves. dar kitoje puseje policijos nuovada, namai...
kur?
Comment
-
as irgi apie ta pacia vieta galvoju ir netgi apie konkretu sklypa: tas prie Melgos, kur pastoviai budavo lenta, kad parduodamas 40a sklypas. Sitas?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
o bl liutass is kur tokios zinios? jei gali koki linka mestelk, grizus bus lb idomu paskaityt nes jau pabodo kasdien savam rajone kamsciuose kentetMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment