Supainiojau vietą Maniau kalba apie Gedimino g., buvusį Kelių policijos pastatą .... Ar apie jį ir šnekam?
pasimeciau ir as, bet visgi kalba tikriausiai eina apie Gedimino o as foto imeciau Traku gatves na bet neisivaizduoju Gedimino gatvej kur tas kranas iskilt galejo
Ne čia ne šitas Gedimino g. O nusileidus tiesiai nuo Parodos kalno, ir tas didelis policijos pastatas yra, tai tiesiai už jo. Kitaip tariant priešais Raudoną kryžių.
Ne čia ne šitas Gedimino g. O nusileidus tiesiai nuo Parodos kalno, ir tas didelis policijos pastatas yra, tai tiesiai už jo. Kitaip tariant priešais Raudoną kryžių.
na tj as jo foto ir idejes? Bet db cia kalba apie Gedimino g. uzvire
o va cia kazkas naujo.... zinot tikriausiai mentine nusileidus nuo Parodos kalno? Ir uz jos yra parkingas. Tai va salia to parkingo, prie policijos pastato prasidejo darbai. Teritorija aptverta jau senokai, bet pirma karta pastebejau veiksma gal kas ka zinot?
Truputį ne į temą, bet tas CPK yra irgi puikus "smetoninės" architektūros pavyzdys, tik mes vis jį pamirštam įvertinti... Gal dėl to pastato "gyventojų"...
Gal dabar jau aš ką supainiojau, bet pastatas kurį turiu omeny yra Vytauto prospekto gale- į jį įsirėžtum, jei nestabdydamas ir nesukdamas vairo lėktum nuo Parodos kalno.
Viskas aisku
Nu bet man atrodo, kad centro policija isikurusi Kestucio gatvej..Tokiam irgi neblogam pastate (ten nuo mickeviciaus, daukanto link )
Arba ir as kazka maisau
Viskas aisku
Nu bet man atrodo, kad centro policija isikurusi Kestucio gatvej..Tokiam irgi neblogam pastate (ten nuo mickeviciaus, daukanto link )
Arba ir as kazka maisau
Viskas aisku
Arba ir as kazka maisau
Taip, tu teisus -- ten yra kazkokia policija Kestucio gatvej. Bet Parodos kalno apacioj taip pat yra policijos pastatas. Galas zino kuom kiekvkiena is ju uzsiima
Comment