Katais ten ke "Katos" ofisas ? Nebuvo prieš tai griovimo darbai vykdomi ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Kaune (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė NedasNeįsivaizuoju vietos vistiek Kas dar toj sankryžoj yra ?
Comment
-
Parašė liutassMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER:O nzn kodel, bet gaila man planetos ji man vos ne Kauno kino simbolis buvo nzn kodel, bet jau ilga laika pagalvojus apie kina, pirmas i galva soves zodis buvo Planeta na tikiuosi tas plotas bus naudingai panaudotasWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
poryt privatizuojamas dar vienas Juozapaicio g. kareiviniu pastatas pradine kaina beveik 900K. Sklypo dydis ~0,6 Ha. Kaip manot ko ten sulauksim? dar gyvenamuju?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
"Technopolis"
Šitą žinutę gavau iš vieno tarybos nario: "Technopolio strategija ir imoniu priemimo tvarka patvirtinta Taryboje.
Investicinis projektas baigiamas rengti, kaip ir techninis infrastrukturos projektas. Paraiskai pateikti siu dokumentu pakanka.
Aerodromo detaliojo plano derinimas - paskutinese stadijose. Butina pateikti i vasario TArybos posedi.
Su GTV imone pasirasyta ketinimo sutartis del ju ketinimo statytis laboratorijas.
Suomijos didziausias Mokslinis parkas Technopolis domisi investuoti i pastatus ir operavima Kauno Technopolio parke.
Kokiu Jus turite pasiulymu ?"
Comment
-
Parašė HAMMERo va cia kazkas naujo.... zinot tikriausiai mentine nusileidus nuo Parodos kalno? Ir uz jos yra parkingas. Tai va salia to parkingo, prie policijos pastato prasidejo darbai. Teritorija aptverta jau senokai, bet pirma karta pastebejau veiksma gal kas ka zinot?
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Kauno medicinos universiteto klinikose pradėtos naujos statybos
Kauno medicinos universiteto klinikose pradėtos naujos statybos. Po metų, 2468 kvadratinių metrų plote, turėtų išaugti dviejų aukštų pastatas, kuriame bus įkurtas modernus Skubios pagalbos skyrius.
Comment
-
Parašė DzipasNerandu kur kas postino sklypo už policijos pastato netoli Soboro nuotrauką, bet noriu pasakyt, kad ten jau kranas stovi, reiškia kažkas rimtai statoma bus
„Pagal mūsų ir investuotojų sumanymą pastatas bus gyvenamosios ir komercinės paskirties. Pirmuose dviejuose aukštuose bus bankų ir kitų komercinių įstaigų patalpos, galbūt restoranai, viršutiniuose – modernūs butai“
http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=259
Comment
Comment