Tai ten kur sudeti keisti langai anksciau buvo garazai kazkokie. Dar pamenu is Mechanikos fakuleto pernai visokius griozdus ten vezem. Bet sunku suprasti ka jie ten per patalpas nori irengti, buvusiuose garazuose, matyt auditoriju truksta socialininkams.
Senai neprisiruosiau ikelt Tiem, kuriem nepatiko laisves alejos "rekonstrukcija" idomu kaip patiks, tai, ka KTU daro su savo senuku
nežinau kokį čia blogį įžvelgei, bet kaip tu gali lyginti laisvės al. su paprasčiausiu kiemu.
O ten tai taip, ruosiamos auditorijos. Nes siame pastate taip pat yra ir "šilumos ir atomo energetikos katedra", o ne vien socialiniai mokslai.
tai kad nurinkti jau kuris laikas pastoliai, man regis tik stogą tvarkė, deja...
Pora gandų:
Gimnazija iš ES fondų gavo bene 3,5 mln lt.
Ankstyvą pavasarį tvarkant stogą, lietus užpylė trečią aukštą, ten nevyko pamokos ir t.t. Buvau užėjęs į vidų - darbininkai visuose aukštuose dirba. Panašu, kad ne kosmetinis remontas
nežinau kokį čia blogį įžvelgei, bet kaip tu gali lyginti laisvės al. su paprasčiausiu kiemu.
O ten tai taip, ruosiamos auditorijos. Nes siame pastate taip pat yra ir "šilumos ir atomo energetikos katedra", o ne vien socialiniai mokslai.
nelyginau, tiesiog adresavau nepatenkintiems laisves 90
Na, blogi izvelgiu nebent viena - baisus
Pora gandų:
Gimnazija iš ES fondų gavo bene 3,5 mln lt.
Ankstyvą pavasarį tvarkant stogą, lietus užpylė trečią aukštą, ten nevyko pamokos ir t.t. Buvau užėjęs į vidų - darbininkai visuose aukštuose dirba. Panašu, kad ne kosmetinis remontas
nu tai vidų sutvarkys ir viskas... aišku labai norėtųsi, kad ir fasadui pinigų kliūtų
Senai neprisiruosiau ikelt Tiem, kuriem nepatiko laisves alejos "rekonstrukcija" idomu kaip patiks, tai, ka KTU daro su savo senuku
kai aš mokiausi, tuose pastatuose buvo instituto karinės katedros garažai ir sandėliai. tuos "boksus" reikėjo arba nugriauti, arba pritaikyti dabartiniams poreikiams.
čia ne ta vieta, kur reikėtų ieškoti sliekų
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment