Parašė DeSadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Parašė Malach Rodyti pranešimą
Nežinau, man atrodo kaip tik puikiai išsprendė, geriau negu anksčiau virš durų buvo. Dabar palyginus su pastatu tikrai kuklus ženklas, kuris nebando kažko imituoti ir aiškiai parodo, kokia pastato paskirtis.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė 4iUX&ap7B@qh2*HZCTKo Rodyti pranešimąDėl pastato atnaujinimo - buvo pasirinkta išsaugoti autentišką granitinį tinką. Tokių Kaune mažai likę. Visi projektai tinkuojantys ant viršaus kuriuos paskutiniu teko metu matyti naudoja pigiai atrodantį kažkokia derva surištą tinką (pvz. Kauno Kultūros Centras). Nežinau ar čia kainos sumetimais, ar gal iš viso nebeįmanoma įsigyti granitinio tinko kuris atrodytu autentiškai. Suprantu, kad atrodo kiek netvarkingai, bet bent man malonesnis jausmas, kai žinau kad čia ne kažkoks putplasčiu apklijuotas ir su tinku iš senukų aptinkuotas pastatas, kurio tik grubi forma originali likusi.
PS. skirtumas nemažas:
Dar viena bėda, kad tikrą granitinį tinką mokančių daryti meistrų yra likę jau labai nedaug, tai pakankamai nelengvas darbas.
Kur kas lengviau ir pigiau yra nupirkti jau paruoštą mišinį su granito grūdeliais ir jį užtepti ant fasado nei "terliotis" su tikru granitiniu tinku. Vaizdas tikrai skiriasi ir tikras granitinis tinkas atrodo tikrai kur kas geriau mano nuomone.
- 2 patinka
Comment
Comment