Kiek ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Gerai. Lažinamės iš 6*0.5l bokalų alaus, kad teismo rūmų rekonstrukcijos metu senos Skalsos reklamos niekas nenuiminės. Reklamos nuėmimas vykdant pastato ant kurio kabo reklama remontą/rekonstrukciją , jei tokie darbai netyčia prasidėtų, ar po kokių nors spaudos pajuokiančių straipsnių nesiskaito. Lažybų finišas - teismo rūmų atidarymo diena (aišku jei tokia "oficiali" diena bus).
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąGerai. Lažinamės iš 6*0.5l bokalų alaus, kad teismo rūmų rekonstrukcijos metu senos Skalsos reklamos niekas nenuiminės. Reklamos nuėmimas vykdant pastato ant kurio kabo reklama remontą/rekonstrukciją , jei tokie darbai netyčia prasidėtų, ar po kokių nors spaudos pajuokiančių straipsnių nesiskaito. Lažybų finišas - teismo rūmų atidarymo diena (aišku jei tokia "oficiali" diena bus).
Comment
-
Parašė Vaidosius Rodyti pranešimąJei paliktu tai butu absurdas. Tikiu kad nuims, blogiausiu atveju savivaldybes pastangomis.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien KD rašo, kad Kauno geležinkelio stoties rekonstrukcija bus baigta jau 2007 metų pabaigoj (turėjo baigti 2008 gale).
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien KD rašo, kad Kauno geležinkelio stoties rekonstrukcija bus baigta jau 2007 metų pabaigoj (turėjo baigti 2008 gale).Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPradėtas grindinio priešais Karo muziejų atnaujinimas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąToks atnaujinimas neturėtų reikšti, kad dingsta viltis sulaukti požeminio parkingo? Ar ta vieta nebūtų kasama?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąCia priesais Karo muzieju (salia ir aplink Nykštuko fontano), bet ne prieš BLC, kur ir bus parkingas.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO aš kažkodėl vis maniau, kad dalinai ir Karo muziejaus teritoriją "kabins"
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąNe, Karo muziejaus sodelio tikrai nekabins. Parkingas bus statomas tik nuo Laisvės paminklo.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment