Visu pirma cerpiniai autentika, ilgaamziskumas, estetika. Aisku del del ju specifiskumo, dejimo budo ir sunaudojamos medienos kiekio kaina smarkiai issauga.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąVisu pirma cerpiniai autentika, ilgaamziskumas, estetika. Aisku del del ju specifiskumo, dejimo budo ir sunaudojamos medienos kiekio kaina smarkiai issauga.
Autentika? autentika dingsta, tuo momentu kai nuimamas autentiškas stogas. O naudoti pasenusias technologijas vien tam, kad būtų ta pati medžiaga - kiek nepraktiška.
Ilgaamžiškumas neblogas dalykas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąEstetika? ar negamina skardinių stogų, kurie būtų identiški čerpiniams stogams?
Autentika? autentika dingsta, tuo momentu kai nuimamas autentiškas stogas. O naudoti pasenusias technologijas vien tam, kad būtų ta pati medžiaga - kiek nepraktiška.
Ilgaamžiškumas neblogas dalykas.*censored*
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimągal nebesvaik? cerpe uz visokias skardas N kartu geresne danga.
Comment
-
O mums pasake, tik cerpes nuo gatves puses. O priesais musu namo kitas namas kuriam pries 3 metus pakeite cerpes po krusos jau kiauras stogas. Cia apie cerpiu ilgaamziskuma...
Tokia pat problema kitame name mano kieme.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimągal nebesvaik? cerpe uz visokias skardas N kartu geresne danga.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNei aš mielas, nei teksto suvokimas tavo stiprioji pusė.
Teksto suvokimas mano stiprioji pusė, tik kad tu ,,ne gerbiamas" iki galo nesubrandini sakinio....Tai šitai ne mano bėda.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Senamiesčio pašto stogas matomas iš nuotraukų tikrai yra čerpinis. Aš ten jokios skardos neįžvelgiu. Kas dėl ilgaamžiškumo tai tik nešmanantis žmogus gali teigti kad KOKYBIŠKA čerpė yra prasčiau už skardą. Ilgaamžiškumas čerpės geresnis net kelis kartus už skardą, tiesiog jos yra žymiai brangesnės dėl to retai sutinkamos.
Be ja įrodymai kad čerpė yra š pagrįsti kokiais nors tyrimais, atliktais bandymais laboratorijose ir t.t. ar tiesiog tuščiom kalbom?Paskutinis taisė GediminasJa; 2012.10.21, 19:31.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimą...Be ja įrodymai kad čerpė yra š pagrįsti kokiais nors tyrimais, atliktais bandymais laboratorijose ir t.t. ar tiesiog tuščiom kalbom?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNeimsiu pavyzdzio is taves, todel ne tusciom kalbom o faktais, apeik i apziurek senamiescio pastatus, kurie gavo naujus cerpinius stogus per paskutinius 3-4 metus, savo akim, bus tau 100% irodymas.
Be ja kaip dėl senamiesčio pašto stogo? Ar tikrai esi tikra kad ten skarda?
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąYra sąvoka KOKYBĖ kurios dėja pas mus dažnai nėra laikomasi ir renkantis medžiagas ir atliekant darbus.
...kuris teigtų jog skarda yra geriau už čerpes.
Be ja kaip dėl senamiesčio pašto stogo? Ar tikrai esi tikra kad ten skarda?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąStai tau ir atsakymas
Skarda yra pigiau ir taskas, daugiau mums niekas neidomu.
95%, uzlipsiu, pastuksensiu... bus 100%
Parašyk kai užlipus pastuksensi, nes aš iš nuotraukų matau jog ten čerpės, čerpiniai kraigai.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąPigiau = geriau? Įdomus ir trumparegiškas požiūris.
Parašyk kai užlipus pastuksensi, nes aš iš nuotraukų matau jog ten čerpės, čerpiniai kraigai.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Cerpes yra N kartu geresnes ir taskas.
Senamiestyje, kaip ir visoje LT yra lygus ir yra lygesniu. Tikekimes pribresim iki visiskos lygybes, bent plika akimi matomuose dalykuose, kaip senamiescio stogai.
Priesais katedra dar vienam namui keiciamas stogas, paziuresim koks jisai bus....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNeimsiu pavyzdzio is taves, todel ne tusciom kalbom o faktais, apeik i apziurek senamiescio pastatus, kurie gavo naujus cerpinius stogus per paskutinius 3-4 metus, savo akim, bus tau 100% irodymas.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTai pastaruosius kelis metus apskritai jokios produkcijos prekyboje nemačiau, kuri būtų bent kiek kokybiška. Net medvaržčiai nulūžta beberžiant į medį
Comment
Comment