raeli, turbūt kai kurių kauniečių akys taip atprato nuo restauracijų, kad dabar pamačius tokias ryškias spalvas tas žodis kičas gal net netyčia veliasi ant liežuvio galo labai gražiai atnaujintas svarbus ir matomas senamiesčio kampas, gražu!!!
Nieko, apart daug gražių spalvelių, gero. Ir nuotraukose trūksta informatyvumo.
Tai kokio tau informatyvumo reikia? Kada namas statytas, kas jame gyvena, gyveno ir gyvens ir ką apie restauraciją kalba restauratoriai? Mano mielas, ne aš vienas Kauno gyveno, yra ir kitų, jeigu tau trūksta informacijos niekas netrukdo nueit ir paklaust.
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Tai kokio tau informatyvumo reikia? Kada namas statytas, kas jame gyvena, gyveno ir gyvens ir ką apie restauraciją kalba restauratoriai? Mano mielas, ne aš vienas Kauno gyveno, yra ir kitų, jeigu tau trūksta informacijos niekas netrukdo nueit ir paklaust.
Nei aš mielas, nei teksto suvokimas tavo stiprioji pusė.
Bet pala, senamiestyje, bet kokia rekonstrukcija turi buti dengiama cerpiniais stogais. Kazkas cia ne to....
Net gi Jablonskio namas su skardiniu stogu, o objektas saugomas valstybes. Ir tokiu stogu pilnas senamiestis. As cia gyvenu ir matau kas ir kaip daroma. Be to buvo nemazai susirinkimu del mano namo stogo renovacijos.... deja bevaises...
Na, kazkada kai mes keitem senamiesty stoga, tai buvo kalba grieztai tik apie cerpini. Dar del plastikiniu langu kaimynai gavo p**duliai. Turbut dvigubi istatymai taikomi..
Comment