Nuotraukose nesimato, bet realybėje pastačiukas atrodo gana efektingai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
Ryt jei užsuksiu į savo fakultetą, pakeliui padarysiu vieną kitą Molo fotoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąKaip kam ,man tai labai patinka
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąRyt jei užsuksiu į savo fakultetą, pakeliui padarysiu vieną kitą Molo foto
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Tas aukštas tikriausiai bus kas nors panašaus į Megos kubą na o fasadas mane vimdo... Gyvai tos skardos atrodo itin šlykščiai.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąten yra apsiltinancios skardos, o kokia bus apdaila velnias zino
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąBelieka pasikliaut Tomkio žiniomisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
deja, tai tikrai bus toks fasadas, as galvojau, kad tikrai ten bus apsildancios, nes mano gimine dalyvavo konkurse molo rekonstrukcijos bet siandien jis pasake, kad toks molas ir liks beje ir sake, kad kazkokios skardos yra dedamos apsiltinimui, bet deja ne situ variantu apsildancios skardos as tik labai ukiskai issireiskiau, jos vadinamos kitaip kazkaip
O Molas atrodys kaip koks sandelys.....
Comment
-
Man čia labai keistas sprendimas, kas kištų savo pinigus tam, kad sau pakenktų? Netikiu, kad kažkas įsivaizduoja, jog dabar "Molas" bus gražesnis... Ankstesnis fasadas buvo pakankamai normalus, nebuvo jokio reikalo jį keist, nebent norint atsinaujint. Bet kokio velnio jį sudarkyt šitaip. Bus apie ką pasvarstyt ilgam manPaskutinis taisė Aš; 2006.12.03, 12:15.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąGalėtų tas tvoras visai likviduoti, ar bent jau pakeisti ažūrinėmis.
Comment
Comment