Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pastatų atnaujinimas Kaune
Collapse
X
-
o gal susibėgam kurį vakarą po darbų kokioj senamiesčio smuklėj po vieną kitą...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąo gal susibėgam kurį vakarą po darbų kokioj senamiesčio smuklėj po vieną kitą...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąŠiandien apie 7:30 užrašas "SKALSA" buvo nuimtasKaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąGal kvailas klausimas bet kas šiuo metu vyksta "Mole" ?? Kasdien pro ten einu ir nežinau. TV įsijungt išskyrus vakarykščias Žalgirio rungtynes teko gan senai, todėl žinių nematauMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
aha žinau, kad jau senokai ten krapštosi, kai nuėmė "Maximos" X-us nuo fasado tai pamaniau, kad "Molas" bankrotuoja, maniau dabar pas mus jau niekas neinvestuos, bet tai būtų neįtikėtina įdomu pažiūrėt kas ten gausis, nes "Molas" nebuvo itin populiarus pagal mane, jei ne KTU netoli esantys bendrabučiai, iš kurių plūsta alkani studentai, tai išvis būtų tuščias
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąaha žinau, kad jau senokai ten krapštosi, kai nuėmė "Maximos" X-us nuo fasado tai pamaniau, kad "Molas" bankrotuoja, maniau dabar pas mus jau niekas neinvestuos, bet tai būtų neįtikėtina įdomu pažiūrėt kas ten gausis, nes "Molas" nebuvo itin populiarus pagal mane, jei ne KTU netoli esantys bendrabučiai, iš kurių plūsta alkani studentai, tai išvis būtų tuščiasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Prie gatvės esančią Molo dalį pradėjo perrenginėt Deda šlykščias (bent jau iš pirmo žvilgsnio) skardas... Nežinau kuo nusikalto senoji Molo apdaila kuri man buvo visai graži..Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPrie gatvės esančią Molo dalį pradėjo perrenginėt Deda šlykščias (bent jau iš pirmo žvilgsnio) skardas... Nežinau kuo nusikalto senoji Molo apdaila kuri man buvo visai graži..
http://www.bra.lt/bra.php?id=2&sub=5
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąNegi sita pradejo statyti?
http://www.bra.lt/bra.php?id=2&sub=5
Patį Molą rekonstruoja.Te visad šviečia saulė...
Comment
Comment